Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Végignyálaztam 623 oldalt de nem találom.
Nekifutok mégegyszer.

Köszi.

Révész Richárd

Révész Richárd

ANTAL GÁBOR

Ki tudná megmondani hogy milyen programmal lehetne kiolvasni a paraméterlistát a  SGD   ( "A " betű nélküli )  Yaskawa driverből .  A DOS os umon látja de baromságok jönnek , a sigma WIN  nem is látja .  A baromságok alapja az hogy a dsub 9 re rádugott kézi programozó   ( OP-03A ) mást mutat

ANTAL GÁBOR

Ki tudná megmondani hogy milyen programmal lehetne kiolvasni a paraméterlistát a  SGD   ( "A " betű nélküli )  Yaskawa driverből .  A DOS os umon látja de baromságok jönnek , a sigma WIN  nem is látja .  A baromságok alapja az hogy a dsub 9 re rádugott kézi programozó   ( OP-03A ) mást mutat

svejk

Akkor miért nem a kézivel olvasod ki?
Talán ha 20 paraméter ha van... Feltéve ha nem az olvas baromságot..

svejk

Akkor miért nem a kézivel olvasod ki?
Talán ha 20 paraméter ha van... Feltéve ha nem az olvas baromságot..

ANTAL GÁBOR

Olvasom ( mert van ) de jobban szerettem volna programozni a soft tal ( egyszerűbb , gyorsabb, áttekinthetőbb , archiválható )

ANTAL GÁBOR

Olvasom ( mert van ) de jobban szerettem volna programozni a soft tal ( egyszerűbb , gyorsabb, áttekinthetőbb , archiválható )

ANTAL GÁBOR

KIRÁLY vagy !  . Köszi a szupportot    Pont ez kellett nekem ).
"Vakon belenéztem mert a hideg kocsiban van a cucc   Holnap kipróbálom .
A többieknek : kaptam Istvántól egy softot ami kiolvassa a SGD drivert

ANTAL GÁBOR

KIRÁLY vagy !  . Köszi a szupportot    Pont ez kellett nekem ).
"Vakon belenéztem mert a hideg kocsiban van a cucc   Holnap kipróbálom .
A többieknek : kaptam Istvántól egy softot ami kiolvassa a SGD drivert

Tibicnc!!

Kelene nekem néhány jó tanács.
4.4kw vezérlőre rá lehet e kötni egy 5kw ac servot.
Milyen problémákat tud okozni?
Vezérlő hozzá álítható a motorhoz?

Tibicnc!!

Kelene nekem néhány jó tanács.
4.4kw vezérlőre rá lehet e kötni egy 5kw ac servot.
Milyen problémákat tud okozni?
Vezérlő hozzá álítható a motorhoz?

designr

Ez motor és vezérlőfüggő.
Samsung 1kw vezérlővel hajtottam már 1,5kw motort.De ugy hogy motor felismerés ki volt kapcsolva,és azt mondtam neki az 1kw-os motor.Hajtja de csak 1kw-al..
De legtöbb esetben,főleg ha a vezérlő be tudja azonositani a motort,és ez az ujabb generációkra érvényes akkor nem engedi..

designr

Ez motor és vezérlőfüggő.
Samsung 1kw vezérlővel hajtottam már 1,5kw motort.De ugy hogy motor felismerés ki volt kapcsolva,és azt mondtam neki az 1kw-os motor.Hajtja de csak 1kw-al..
De legtöbb esetben,főleg ha a vezérlő be tudja azonositani a motort,és ez az ujabb generációkra érvényes akkor nem engedi..