Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

000000000

A fék csak áramtalanításkor működik vagy ha a szervó vezérlő valami hibával megáll.
Ez csak egy védelmi funkciót lát el menet közben nincs funkciója !

xtnhds08u

Üdvözletem az uraknak.
Vettem itt a fórumon néhány Sankyo MC401NS 400W-os szervó motort.
Kérdésem az lenne, ezeket milyen Szervo vezérlővel lehetne összehozni? Sajnos ezt a szervo világot még csak most kezdem felfedezni, így nem teljesen tudom mit lehet. Amennyit utána sikerült néznem, nem lehet akármit akármilyen gyártmánnyal összehozni. Viszont ezekhez a motorokhoz meg nem nagyon találok servopack-ot (nem horror áron).

Bicska

Magyarán, ami valószínűleg eddig nem volt egyértelmű számodra: a fék alapból behúz, ha jelet kap, akkor enged el.

nt4ibi7x

Tiszteletem. Lenne egy kérdésem a tapasztalt kollégákhoz. Tudja a Yaskawa SGDM-A5ADA-R a step - dir-t? Köszönöm a segítséget.

m0cpb8m3

Így már értem. Köszi mindenkinek.

Gyati

ANTAL GÁBOR

Yaskawa Sigma 3 vezérlőhöz keresek XP n futtatható programot . Van egy régi( 1999) bétás verzióm de az nem ismeri föl a drivert. Amit le töltöttem ahhoz win 7 kell . Ami saccra jó lenne azt meg a víruskeresőm tiltja le .  Mit ajánlotok ?

nt4ibi7x

svejk

Fent van a Yaskawa oldalán, sigmawin vagy mi a szösz a neve. SigmaV.-ig működik

nyiszi

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Yaskawa auto tuninggal kapcsolatban?

ANTAL GÁBOR

Ezt találtam de nekem elég lenne egy régebbi mert csak xp az op rendszer  
Version 5.72 supports Windows7 (32‐bit and 64‐bit)

000000000

Sigma 3-nál próbáltam már.
Ott elég jól hozzá állította a mechanikához a PID-et.

Gyati

Szia Gábor!
Van XP-re, megkeresem és írok.
Üdv, Attila.

nyiszi

Szia!
Skype? Vagy adj egy tel számot.