Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

zozo

Hááááát, ezen felszisszentem egy kicsit...
Inkább ne legyél ennyire őszinte [#nyes]

PSoft

Én azt mondanám, kezd igazi hobbista lenni.[#vigyor2]

Már...tud dönteni,és mer feláldozni dolgokat, egy magasabb prioritású cél érdekében.[#eljen]

jani300

Ugyan már , lehet hozzáhegeszteni felszabályozni .nincsen avval gond .
Kell egy eszterga állóbábbal .
Kirezeltem nemrég egy sok fordulatú nagy fúrógép motort ,a kutyának sem kellett üzemképesen .

svejk

Eddig én is türelmes voltam, de ez már várlázító. :(

sufnituning

Ugye nem mondod komolyan? Most csináltam meg egy hasonló (1,5KW) elfűrészelt tengelyű mocit, kb 10 órai munka volt.[#ejnye1]

Sajnos meg kellett csinálni, mert egy speciális oszlopos menetfúró-fúró gépnek a motorja.

sufnituning

Kiváló politikus lenne belőled![#nyes]

PSoft

De, kinyomni se nagy ördöngösség a tengelyt abból a forgórészből.
Meg, az újat se belenyomni.

zozo

Jó pár motortengelyt kellett régen csinálni, főleg kétoldalasat, köszörű meg hasonló célra.
10 tonnással kinyomtuk a régit, aztán az újat rovátkoltuk és ment vissza a forgórészbe.

Gáborunk is elteszi ezt a mocit későbbre, aztán egyszer esztergál bele egy frankó tengelyt. -Ugye Gábor?[#kacsint]

designr

Ha itthagyod a mocit engedtem volna  egy tizest..tárcsa lehúz..mindenki örül..

PSoft

Most, undok leszek...

Szerintem...küldi a Janinak "kirezezni".[#nyes]
Bocs, Jani.[#wave]

jani300

Nem vagy undok :)
Írtam a semlegesbe .
Egyébként utálom a rezesbandát .
Volt akinek beígértem hogy szerzek rá kilövési engedélyt ...
Két lábbal kirúgták az egész bandát végre , sok kárt okoztak nekem is :) De ezt ne itt tárgyaljuk .

vjanos

A szerzemény... egy eszterga? :)[#confused]

gaben

Pontosan, nem kell ezt túlgondolni. ;)
Béla elkapta a lényeget. ;)

gaben

Még az is lehet, hogy tanulásképpen esztergálok bele egy újat. ;)
A mocit pedig visszaküldöm Tibinek.

gaben

Ja bocs, a múltkor a csevegőbe tettem.
A szerzemény Designr fórumtárstól egy gyönyörű TOS MN80A műszerész eszterga.