Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

gaben

Csillagkulcsot akartam csinálni, de sajnos a szintjelző cső miatt azt nem lehetne használni. ;)

PSoft

Esetleg, az első kép fenékmintája alapján lehetett volna.[#awink]

PSoft

gaben

Igen, de sajnos alul jóval kisebb a kapaszkodó felület.
Föntről lefelé haladva szűkül az egész.

zozo

A franc abba a szintjelzőbe...[#nyes]

PSoft

Akkor meg az lett volna...
Mééé' csillag? bőven elég lett volna a körmös is.[#vigyor]

gaben

[#vigyor][#eljen]

Igen, a legtöbbször én is így érzem, hogy bármit csinálok az úgysem jó.
Persze eret nem fogok vágni, csak magamnak csinálom, senkinek nem szeretnék megfelelni. ;)
Pont ezért nem kértem soha tanácsot, max segítséget, amit mindig meg is kaptam a kedves fórumtársaktól.

Szalai György

Menyivel célszerűbb lehetne egy transzparens szűrőház. . .
(Nekem sem tetszik a szintjelzőcső megoldás. Nem mintha számítana, hogy nekem mi tetszik.)

Szalai György

Jól nyomod. Csak előre a végtelenbe és tovább! [#eljen]

PSoft

Idéz...bármit csinálok az úgysem jó.

Hogy is mondták régen?
Ez így, ebben a formában...nem felel meg a valóságnak.:)

Aki tudja mit akar,és hogyan akarja, az ritkán kér tanácsot.
Aki meg nem tudja sem ezt, sem azt, annak a segítség is hiábavaló.:)

ANTAL GÁBOR

Én simán kettészúrtam volna a szűrőházat esztergán aztán körberajzoltam volna a "metszeti" profilt amiből aztán autocad-del igen pontos kulcsot lehetett volna csináltatni a lézeressel [#taps][#taps]

PSoft

Én meg, kölcsön kértem volna az unokám...ovis gyurmáját.:)

ywathzay

De miért is?? Ez egy jól mérhető, ezáltal könnyen rajzolható forma....

zozo

Aztán nyomtattál volna egy hatlapú "csavaranyát" ami belül illik a bordákra és a szintjelzőt is magába foglalja, aztán nyomtattál volna hozzá egy villáskulcsot is sitty-sutty [#eplus2]

PSoft

Nem úgy van ám, nem megy az csak úgy sitty-suttyra.:(
De pikk-pakkra...talán![#vigyor]