Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

PSoft

Természetesen.

Ha nem érsz ide, hétfőn postára adom.
[#wave]

gaben

Szuper köszönöm.

Költségeket is számold össze. ;)

Üdv, Gábor

PSoft

Nekem nem volt fáradság, Neked meg...kell.:)
Hadd épüljön az a "Z" tengely.

gaben

Sokat lendítesz a gépezet befejezésén. ;)[#eljen]

PSoft

Végre volt egy kis felüdülés szerű fémmunka is, a sok műanyag "kacat" mellé.[#nyes]

gaben

Azokból is remek dolgokat készítesz. [#eljen]

34ezsaa6

Szia,

Bocs a késői válaszért!

Találd ki, hogy tudok-e segíteni! Legközelebb vagy január 26 környékén vagy február 9 körül megyünk Budapestre. Az utóbbi valószínűbb.

Vagy oda vagy vissza jövet be tudok vinni bármit, ami befér a WW Poloba és nem illegális [#kacsint]

Ha addig rendelni szeretnél valamit, akkor így címezd:

Herr Csaba HORVÁTH

Blücher str. 48
85051
Ingolstadt

Általában szoktak kérni telefonszámot is: +49 152 54641339

Idén júliusban kültözünk haza, addig segítek szívesen!

A géped már most nagyon durván jól néz ki! Nem úgy tűnik nekem, hogy hobbira fogod használni ezt a masinát!

Idekint amúgy majdnem minden olcsóbb, mint odahaza. Én mostanság fogok venni pár Pittbull leszorítót innen:
https://www.rakuten.de/produkt/powerclamp-spannklemme-pitbull-stumpfer-kante-stahl-160kn-2521353825?portaldv=7

Otthon ennyivel drágább ugyanaz:
http://www.arzenal.hu/spanntechnik/spannelemente-und-zubehor/exzenter-spannsystem/spannklemme-pitbull-/-3917/werkzeugstahl-mit-stumpfer-kante/befogo-pitbull------merel-acel-160-ibt

Üdv!
HCS

gaben

Szia,

köszi, de egyelőre nem tervezek venni semmit, legalábbis ilyen rövid intervallumban biztosan nem.
Egyébként a vásárolni kívánt alkatrészek áraihoz képest nem tétel a postaköltség. ;)

Üdv, Gábor

gaben

Valamiféle biztonságos akasztót akartam felfúrni a gépvázra, az UCR 201-es kézi vezérlőnek.
Először egy M6-os csavarra tettem, de túl kicsi volt a feje és félő volt, hogy egyszer csak leesik onnan.
Kutattam a szekrényekben és ráakadtam pár darab 20kV-os OK-ból (oszlopkapcsoló) származó rozsdamentes alkatrészre.
A rövidebbet félbe vágva gyorsan elkészült az akasztó, amely biztosan tartja a ketyerét. :)

zozo

Hááát, védett helyen van, de sztem nem praktikus. Nekem munka közben láncon lóg előttem. Persze, ha ez csak a szundi helye, akkor OK.

gaben

Természetesen ez a pihenő helye a cuccnak. ;)
Van kitámasztója is, de a múltkor majdnem levertem és akkor jött az ötlet, hogy fix hely kéne neki.

PSoft

Ma, elindult a kis csomag, a megadott címre.[#wave]

gaben

Király vagy, köszi szépen! [#eljen]
Már alig várom, hogy összerakjam vele az aktuátort.

gaben

Ma végre megjött a kis műhely kompresszorom. :)

gaben

Köszönöm Béla bácsi, tökéletes lett a távtartó. [#eljen]

Üdv, Gábor [#wave]