Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

gyere hapsikám,nehogy ott keljen árulnom tüzelönek!!!!:)))))))de korábban megyek,és a tali elött beszélűnk!de ne szolj erröl senkinek!!!!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#nyes][#nyes][#nyes][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1]

000000000

jössz hatvanba Lacikám?kűldjél már egy emailt,és kűldök pár lovas relifet!:)))

43pbwjg8s

János!
Ez nagyon szép!
Ha gondolod a festő többi ilysn stílusú képét átküldöm neked!
Azt látom, hogy nagyn szépen meg tudnád csinálni.

Kéred?

000000000

ez a mai termés,és szintén almafába marva!:)))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00777.JPG" border=0>

000000000

meg még ez is,és ez is almafábol!:))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00778.JPG" border=0>

KoLa

Van még ott felétek almafa prof?:)))
Nagyon jó témákat választol[#taps]

KoLa

Ezt nem a KisKZ-nál van a díványon? ott van ez a minta!

000000000

te,Lajoskám,ez már eszembe volt hogy kiskz-t felelöségre vonom,de űsse kö,majd szombaton megbeszéljűk hogy ki kihez jár!:))))jössz szombaton?megnézted már a nyereményed???alig van már alma fa,mindet kivágják,és kugliba!:((((

KoLa

De megnéztem én biz'a rögtön hogy hazaértem!
És nagyon örülök neki hogy lett egy ilyen gyüjteményem DE, tudod én csak egy rossz esztergályos vagyok:)))és amíg nem készítem el azt a maró feltétet a keresztszán fölé amit terveztem addig marad a VBodi nyomdokain lépkedve az , hogy forgatóvá alakítom a főorsót és palástfelületre fogok marni valami szépet!

43pbwjg8s

Komám! Most már be kell valljuk, hogy minden cuccodat én csináltam. De hogy egyilen képen buktunk meg! :)

KoLa

[#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2][#nezze]Figyelek ám!!!

may47wb

Helló! Kérem! Esetleh ha vannak mástol hasonló rajzaid, grafikák johet mind.

may47wb

000000000

ezt hijják banánhéjj efektusnak!!!:))))[#mf2][#mf2][#mf2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

szeretnék én olyan "Rossz esztergályos lenni mint amilyen Te vagy!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]