Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

35kpazcgr

s7manbs8

Van ilyen páraelszívó módszeres szárítás is, zárt térbe kell tenni és páraelszívó vonja ki a vizet.

000000000

akit érdekelnek ilyen könyvek azoknak viszek hatvanba!felajánlom tombolára!:)))ezt is!:)))

000000000

szilikagélnek hivják,és ha telitödött,akkor egy mezei sűtőben kiszáritani,és indulhat a moka ujra!!!:)))

D.Laci

Nevidd túl messzire! Nyíregyen nálam lerakhatod! :)

yb8iik8sz

Átkűldök egy mappát.Minden benne.

yb8iik8sz

Géza!
Hogy mi a külömbség AutoCad-be vagy ArtCam-be rajzolni,  
tudja, aki csinálja.
Próbáld ki.
(voltam 1/2 tfolyamon)

000000000

yb8iik8sz

Egy apróság.
Van,hogy rlf-t készítünk,van,hogy ArtCam nevű progit használunk.
Van,hogy nem pohárból iszunk és még jobb is.

may47wb

Tibor! Sajnálom hogy nekem nem jutott szombaton fa. Tegnap én is dolgoztam kicsit, és azt kell mondanom első osztályú lett! Jó fába még jobban nézne ki. Olyan jól sikerült, hogy elvagyok ájulva magamtól! :) Találkozhatnánk Hatvan határába a találkozó előtt, hogy nekem is jusson kis anyag! :)
Nemsokára rakok fel képet.

yb8iik8sz

Szia Atti!
Szabad megkérdeni melyik progira gondoltál?
Kipróbáltam egy párat,nekem a "vonalak" nem tetszenek mit csinálnak ez ilyesmi progik,de lehet,hogy az már fejlettebb mit te tudsz.
Ksznm.

may47wb

Ez elvileg bükk fa, 110*60mm dió pácban.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/Munk%e1im/100_6331_resize.JPG" border=0>

yb8iik8sz

Szép.
Nekem a rlf is nagyon bejön.(viharban a kis hereg).
Lehet szó valami rlf cseréről,hogy kimarhasam magam is?

kfhhyweby

Én is kipróbáltam 1 párat,némelyiknél betudod állítani a vekrorokat,mennyire kövessék a kontúrt,ivesek,rádiuszosak,vagy pontosan kövessék.Egyik másikkal a főnök arcképéből pillanatok alatt húsvéti sonkát lehet vektorizálni.Jut eszembe,hátha ismeritek,a corel pro photo x2,vagy  x3-al érdemes mélyebben foglalkozni?Nem vagyok vele tisztában,mit is tud?

000000000

jutott volna János,csak elmentél hamarabb,és amit vittem,azt dolphinak adtam!ha jössz szombaton,kárpotollak!nagyon szép az uj munkád,és emlékezz rá mit mondtam a talin!!!:)))te ne ess abba a hibába,mint itt a többiek,mint pl.PLk,T.Ati,nem nagyon érdemes részletes rlf.fájlal foglalkozni,mert már ezerszer elmondtam hogy nem cad progival csinálják,legfeljebb a keretét!:))))hagy tötsék vele a drága idejűket!!!:))))[#wow1][#worship][#worship][#worship][#wink][#wink][#wink][#wink][#wink][#wink][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2]