Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

kfhhyweby

[#finom][#nyes][#nemtudom]De legalább nem kerülgetem a forró kását!

000000000

kfhhyweby

Még semmi,vasárnap este kelt életre a home cnc-m.Még nem harcra kész,addig szárad a dió.Talán vasárnap.A gyerekeknek akarok régi "seprűnyeles"pacit csinálni belőle.Ipari gépre nem vihetem a fát,mert fémmegmunkálók,és telemennének faforgáccsal a rések,hűtővízre bedagadna,és jönne a baj....

000000000

te holnap kűldök neked valamit,ide csak a képét teszem fel,és szolj ha érdekel!

kfhhyweby

000000000

ime!:)))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-03-24%2021%2049%2056.png" border=0>

000000000

Bezzeg az én kérésemre nem válaszoltál, amikor én is ilyen tárcsákat akartam csináltatni Veled!

000000000

A tárcsát nem én csináltam, én csak fogaztam.

kfhhyweby

No,ez már döfi!A testét lenyesem,jobbról,balról tükrözve,és kész a paripafej!Esetleg a "csodaprogit"nem tudnád csatolni mellé?Kivéve,ha B betűvel kezdődik.Arra holnap rászakítom a masinát.[#boxer]

yb8iik8sz

Megvót.Egy nap egy fa.De moha és kosz sincs rajta.(szeretek metsz,olyan mint a sakk,csak évekre kell előre látni a lépéseket)

yb8iik8sz

kfhhyweby

Barátom,akkor igényelhetném a paripát?

000000000

kapod cimborám,még egy pár percés szabada gép és repitem!:)))

may47wb

Még nem 100%, de lehet hogy el tudok menni. De igyekszek ott lenni!

bicme92us

És én is itt vagyok! Lovas képek. Professzor úr, velem úgy bánj mint egy kezdővel, minden segítséget örömmel fogadnék.