Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

kfhhyweby

[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#duhos2]

yb8iik8sz

Igazad van!
De gyereket is lehet többféle képpen csinálni.
Szobrászkodásnál meg csak a kézi szkennelig jutok,azt....
(de mátkámnak bejön)
Azzal dolgozunk,amink van.Idő meg van.Már végre jó is.(metszeni kéne)

kfhhyweby

Hát,barátom,azt hiszem,csak most jutott el a tudatomig,azaz,szerintem leesett.Minden fent van a neten,csak nem mindíg jól keresi az ember[#nemtudom][#worship]

sanka74

000000000

60-fogas T5-ös fogasszíjtárcsát marok egy fórumtársnak. Kottyanásmentest!

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.03.24/DSCF2770.jpg" border=0>

sanka74

svejk

Megéri?:)
Tényleg Debrecenben nem kérdezett rá valaki a PowerBelt asztalánál hogy hogy is van ez a kottyanás?

000000000

De, rákérdeztem és felvilágosítottak, amit már korábban a Fórumon kitárgyaltunk, hogy a T5 nem precíziós hajtáshoz való.Megmutatták a tutit. Annak idején a fene sem gondolta volna, de ha már megvan hozzá a szíj?! De meglehet oldani, hogy jó legyen. Ha fórumtársnak csinálja az ember, semmi nem számít.

kfhhyweby

Az szuper!Olyant tettem mind a három tengelyre.Mármint T5-öt

000000000

ez igy van!!!ismered a modást hogy...az egész lovat megeszem mig tik a ....rágodtok!!!:))))[#mf2][#mf2][#mf2][#mf2][#mf1][#mf1]

kfhhyweby

Mikor rendeltem,közölték,kereskedelmi forgalomban nem létezik kottyanásmentes fogasszíj hajtás.Más a T5-öt ajánlotta.Na,majd a következőre home verzió megy akkor.[#rinya]

000000000

te én a relif készitésre mondtam!!!!:))))[#circling][#circling][#circling][#circling][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#wave][#wave]

000000000

jol mondod cimborám,és ez pont igy is van,csak ne lennél maximalista!!!nyomáés a kertbe metszeni,hagy fujjon át a szél kicsit!!!:))))

kfhhyweby

Engem az a "kanál"érdekelne,amivel megeszed a lovat!!![#smile][#smile][#smile]

000000000

ki sumák,nem aprozod!:)))[#nyes][#nyes]