Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

látod!
Ha ezt tegnap látom most még mindig ott ebszélgetnáénk Hatvanban. :)

j3rx6bsjd

dolfi

Köszönöm a reliefet nádházi tanár úr.Megcsináltam a Nagy AC servo gépel Meret 165X120mm

http://cnctar.hobbycnc.hu/Dolfi/Relief/angyalokres.jpg" TARGET=_fnew>angyalok

dolfi

http://cnctar.hobbycnc.hu/Dolfi/Relief/angyalokres.jpg" border=0>

5bzs27u7

D.Laci

Nem birtad kivárni, hogy ma csináld meg? :)  
Megmunkálás paraméterei? Fogás mélység, oldalfogás, sebesség stb?  Videó?

dolfi

Szia , egy balos marónak kezdésból azonnal vege lett .Fogás telibe 8.5mm,oldalfogás0.1mm,sebbeség 1000mm/p.

besirkyjh

Szia dolfiá

Azt vártam hogy fogás telibe 8,5mm odalfogás 0.1mm sebesség 50 000mm/min ( kimélö üzem ) .
Elromlott gép?:))

dolfi

Szia[#ejnye1] ha ezt kívánja a kis maró  akkor...

cx79vmdj5

Hello!

Nagyon jók a fogaskerekek, esetleg meg tudnád adni a készítő elérhetőségét, szükségem lenne néhány kúpkerékre szöghajtáshoz, m6-os furattal, és 10-15mm közötti átmérővel.

j3rx6bsjd

Ezeket én készítettem,de kúpkereket egyenlőre nem tudok csinálni,max. betonkeverőhöz.
Egy fogaskerékgyártónál kellene próbálkozni,talán a fogaskerekek.hu oldalon nézz szét.Én velük készítettem kúpkereket,mikor szükségem volt rá.Készülj fel rá,hogy nagyon zsebbenyúlós téma.

D.Laci

000000000

szia barátom!!!nem rossz cimborám,de én a tölgy fát nem ajánlanám hozzá,de tudom hogy abbol gazdálkodjunk amink van!..suszter maradjon a kapott fánál...ahogy Karcsi barátom mondani!!!:)))

000000000

nem baj cimbora,sdaját kárán  tanul az ember a legjobban!!!!:))))az elsö fogást azt ugye mondtam hogy kb100mm/perc és az elsö oldal stepnél nyomod föl 100%-ra???csak egy kicsit kell várnod,és utánna taposhatod a gázt neki!:))))sumacherr!:)))

000000000

János,adj légyszi egy másik elérhetöséget,mert az emailem vissza repűlt deamon failured felirattal!!!köszike!