Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

na hallod,felére csökkent az elkészitési idö,mert eddig lusta voltam figyelembe venni egy nagyon komoly gépészeti tényt!!!

bvadkrcds

000000000

Milyen gyorsítót találtál ki Komám, ami nem megy a minőség rovására?

000000000

tudod amikor épitettem a gépem,a "Z tengelyre tettem a legkissebb nyomatéku motort,egy 2.1 léptecset!az x és az y 3.1 léptecs!de közbe rá jöttem hogy a legdolgosabb tengely a Z!és ott viszont nem tudtam oda huzni neki mert nem birta.megcseréltem az y-ra és most repűl!!!

bvadkrcds

Milyen orsót használsz? Menetemelkedés?

000000000

barátom remélem űlasz,mert nem hinnéd!!!:)))a Z,egy sima 16-os orso,és egy anya,semmi,teflon,semmi goloyos orso,csak egy sima 16-os anya!ez a Z tengely.a többi az is 16-os,de görgös anya van!

bvadkrcds

Ez nem semmi! Még jó hogy fekszem és nem ülök, mert a székről is leestem volna… HŰŰŰ  

000000000

Ez így van, ha raszterba marsz,az "Y" tengely csak tizedenként léptet.Az "X" csak oda-vissza talicskázik. A "Z" dolgozik keményen és oda kell a gyorsulás!

000000000

bizony,és hiába repűl,az x vagy az y,ha a z tengelynek alig van sebessége!már akartam ezt át szerelni,de nem volt hozá merszem!:)))

kfhhyweby

mennyivel mozognak a szánok,úgy értem,mennyi a plafon,amit letud követni lépésvesztés nélkül?

000000000

a "Z 1200mm/percnél már tévesztett!most 1000mm van,és hibátlanul repűl!

kfhhyweby

kfhhyweby

bár most b.romságot kérdeztem

KoLa