Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bicme92us

x4rhew5r3

Ja hogy élő, igazi?[#circling]
Akkor valóban Őt...
A CNC-n is az szabály, mint a biliárd asztalon? Egyik lábnak a földön kell lenni...

000000000

Alkalmasnak tűnik az utódnemzésre.:D

svejk

De ki lehet a jobb oldali fehér rész alatt?  

43pbwjg8s

Ezt tőlen oroztad?
Mert nekem is a kedvencem!
Minden tiszteletem az izlésednek! Még ebbe sem lehet belekötni azt látom. :)

bicme92us

És TE 30 év múlva? Ha letolod a gagyádat?

4um5b65d

[#rinya][#rinya][#rinya][#rinya][#rinya][#rinya]

http://cotcot.hu/assets/0001/2309/penisz_310.jpg" border=0>

Egyújabbgépépítő

Kellene a G-kód.
http://cnctar.hobbycnc.hu/egyujabbgepepito/KEPEK/tumblr_l04693UGrV1qa0623o1_1280.jpg" border=0>

KoLa

Fapina[#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2]

KoLa

Egyre jobb itt a bemutató[#eljen]

KoLa

A G pontot tudom csak[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

Egyújabbgépépítő

000000000

Ez nem semmi!
De valóságban a csaj kezeinek kapaszkodni kéne, mondjuk az asztalba. Különben fejreborul, ha rendesen bekínálsz neki! Valahol olvastam, hogy a börtönben a rabok kenyérbélből csináltak ilyen műremekeket. Használat után pedig -gondolom- a brúgót is megették....

000000000

Ahogy látom a tompor marása normál 3D-ben nem megoldható. Rendesen alá kell neki ui. vágni!
Én is milyen őrömmel tenném.

4um5b65d

"Rendesen alá kell neki ui. vágni! "

Fatökűek előnyben... [#taps][#nevetes1]