Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Egyújabbgépépítő

Látom mélyen elgondolkodtatok a lehetséges megmunkáláson.

Egyújabbgépépítő

Vajon hány D-ben kell gondolkodni?

000000000

Szerintem 5D kell egy ilyen melóhoz mert a csajt, mint a valóságban, a munka közben rendesen kell tekergetni, nagyolni simítani és főleg kenni!

may47wb

Hirtelen a fanóta Boncz Gézától jutott eszembe [#vigyor3]

may47wb

Motoros

3D..4D..5D...Agyaljatok csak.
(Elárulom hogy Áron bá a Hargitán túl, egy hideg téli, estén miközben visrosszévedett a régi szép időkre, előkapta a vésőit és fél óra alatt kipattintotta az első keze ügyébe kerülő fadarabból...csak úgy emlékezetből. Hogy Boriska néni mit szólt hozzá azt nem tudom.)

000000000

Igazad van Motoros!
Egy ilyen melóhoz minden tekintetben alkalmasabb egy vastag "véső". A végsimításhoz peddig egy hosszú "bikadákó" szerű, össze vissza csukló maró, mondjuk robotkar, kellene. Egyébként visszatérve a Gkód-Gpont problémához. Ez a pozitúra nem a legmegfelelőbb a mágikus pont ingerlésére. Arra inkább az alápócolt popó és a mélyen aláhajló test a legideálisabb. Bár sikerrel kisérletezhet olyan kolléga is, akinek vastag és bunkós "vésője" van!

keri

Örülj is neki, mert ha rajtam múlna betiltanám :D
Amúgy a mobil kamerája egy dologra nagyon jó. Azzal szoktam megnézni hogy működik e az infratávirányító, mivel látja az infrafényt.

000000000

A minta és az öntvény, 80x80mm. Nem olyan szép, mint a fapina, de végre sikerült. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen kis egyszerű öntésnek mennyi buktatója van!

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.04.01/DSCF2791.jpg" border=0>

3vv2btrhv

KoLa

Szia Bodi!
Na ez már szép!!!Gyakorlat teszi a mestert![#eljen][#eljen][#eljen][#taps][#taps][#taps]
Mennyi idő alatt sikerült az öntőformát előállítani?:)

43pbwjg8s

CSak roihadt egy dolog, ha nincs kéznél más és mindenképpen érdemes lenn (vagy csak akkor lehet) megörökíteni valamit. Ma is igy voltam vele kinn a garázsban.
De ha így áltok hozzá....
Nem teszem fel a képet arról, hogy merre haladtam. :)

000000000

Többszörös próbálkozásra, mindig maradt benne nedvesség és buborékolt az öntvény. Vagy az öntőmintába került buborék. El lehet vele szórakozni, de élvezem.

bvadkrcds

Szia Vbodi!

A buborékok kiküszöbölésére nem lehetne valami pálcára önteni az anyagot, hogy ne keletkezzenek buborékok. Gipsz öntésnél szokták csinálni…  

000000000

Kösz, ezt is megpróbálom. Ki kell tapasztalni ezt a dolgot. Még vákummal is próbáltam, akkor is maradt benne buborék. Valamit biztosan elb@sztam!

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.04.01/DSCF2776.jpg" border=0>