Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

kfhhyweby

000000000

nem barátom,ez egy ilyen lassu gép,és nem is akarom hajtani,mert ezt csak tanulásra épitettem,de ahoz elég jol műkszik!!!az uj az már táltos lesz!:)))

bvadkrcds

Fórumban vannak képek a gépről?  

000000000

az orsok sima menetes szárak,és hiába kenem a legjobb grafitos kencével,csak bili acél,és nem egy felűlettedzett köszörűlt orsocska!:)))

000000000

az én műveim fönn vannak a mappámba,igaz egy kis alkotoi rendetlenségben,de láthato egy két kép a gépemről.

bvadkrcds

000000000

nyugodtan,és van ott mépg egy rlf fájl is azt ajándékba adom, a fáradtságodért!!!!persze ha meg leled!:)))

bvadkrcds

besirkyjh

Szia  

Mivel a gyorsitára kell fgyelni az nem igazán számit hogy 1000 vagy 1200mm/min-el megy .
Ki lehet probálni gépnélkül is hogy ha a gyorsitással szorakozol milyen hatalmas változások történnek szimulácio közben is .A sebesség változtatásával  nem érsz el olyan eredményeket mint a gyorsitás változtatásával .
Persze ez egy relief készitésnél igaz igazán .

[#eljen]

000000000

Ezt készítettem hamarosan. Még csak tanulgatom az AC-ot. Most egy méhét szeretnék készíteni, de nem megy még az art cam!Tudna esetleg valaki segíteni?http://kepfeltoltes.hu/view/100331/N_i_fej_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/view/100331/N_i_fej_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

udr95i4vu

000000000

szia!az ami a foton van,azt te készitettted?az már nem rossz,csak ne nagy rádiuszu maroval mard ki!méhét akarsz,vagy méhet ki marni?mi nem megy az AC-ban?

000000000

Igen, én martam, de a reliefet úgy töltöttem le. Ilyet én még nem tudnék csinálni az AC-mal! Most ismerkedek vele. Egy méhéről (mézelő méh) azt hiszem ez a pontos nevük, szeretnék csinálni egy részlet gazdag reliefet, de amit egy fotóról készítettem az szörnyű lett! Persze ez van ha valaki valamihez nem ért. Egyébként egy 3-as menetfúró szárából készült tűvel csináltam az eddigieket. Azt hiszem írnom kellene Motoros szakinak, ebben Ő a profi, ahogy itt olvasgattam!

000000000

Olvastam, válasz is ment![#integet2]

000000000

szia!meg fogod,és megtudod tanulni,csak kitartás kérdése!mi dem igy szűlettűnk,ha nemm sok keserves kinok árán tanultuk meg,de megtanultuk!:)))