Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

may47wb

Ez az egy email címem van. Vagy ez 70 578 7524

cx79vmdj5

Köszönöm a segítségeteket fogaskerék ügyben. (D.Laci, Lakatos)

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/David/!alv%e9gi-monika/m%e1rcius%2022,%202010.jpg" border=0>
Ezt Is tudom !! Csak engem nem a kész dolgok izgatnak , hanem az ALKOTÁS !!!!

Rabb Ferenc

Nagy kár! Mert abból nagyon nehezen lehet megélni. A vásárló egy olyan különös állatfaj, aki csak a késztermékért fizet. És csak akkor, ha az neki is tetszik, és nem csak az alkotójának.

ukcge40u

Ez bizony így van.
Valahol itt van a paraszthajszál a hobby, és a megélhetési marás között.
Ha ügyesen megélhetizünk, akkor már jut a hobbyra is. [#vigyor3]

3vv2btrhv

Igazán nem kötözködöm !!! Csak amit én készitek abbol ÉKSZER lessz ( szabad forma ) és nem kutyarossz . !! A képen a viasz van amit leöntenek fémböl .

Rabb Ferenc

Bocs, de a kutyarosszt NEM ÉN mondtam !!! Én csupán arra utaltam, hogy bár szép dolog az alkotás, de a vevő csak készterméket vásárol. És megélni csak az árából lehet.

000000000

farigcsikáltam már egy kicsit,ne hogy ki haljon ez a topic!azért urak,amit adtam fát,abbol még nem készűlt semmi????
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00784.JPG" border=0>

kfhhyweby

000000000

köszööm!:)))már töltöm a tiédet,és remélem az uj cimed jo lesz!!!

kfhhyweby

Várom,ma meglesz,teszek fel képet!

KoLa

Professzor!Nadhazi!
Ez egyre szebb! amit az utóbbi két találkozón bemutattál és "élőben" kézbevehetően demonstráltál az azt bizonyítja hogy ez a munkád is nagyon részletgazdag, a mérete ellenére is!
Ezt pozitív értelemben kell értelmezni mert kicsiben ilyen részletgazdag felületet alkotni szerintem nagyon nehéz!!!
És ezzel akkor szembesültem amikor a debreceni talin döbbentem rá hogy ezek "tenyérnyi" ikonok!!!
Ám a hatvani talin mertem csak kézbe venni őket és megérinteni !
Komám!!! ezt aztán hol kell megmérni? - az ötletnél? a reliefnél? az elkészítésnél?

bvadkrcds

Szia!
Nagyon szép!
Kérdezhetnék a technikai háttérrel kapcsolatban? Milyen fejet használtál hozzá és kb. mekkora fordulattal? Mennyi idő volt elkészíteni?  

000000000

köszönöm hogy tetszik,és nincs semmi ördöngösség,ezt most a motoros féle maroval martam.130x70mm.most vaditottam meg a gépet,és 75 perc alatt kész lett!:)))a maro élszöge 30 fokos,és almafába martam!:))

bvadkrcds

Szuper! A 75 perc is remek[#taps]