Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Á.. dehogy.. már az oviban is papucs volt a jelem... :)

Miki2

Szia Body !
Erre igazán érdemes vol az időt áldozni.
Ez nagyon szép lett.  
Úgy látom, Te is kezded a fa szépségét felfedezni.

Miki2

Nagyon ötletes a "szerszám cserélőd".
Lényegesen könnyebb, és olcsóbb is mint egy cserélős maró orsó.
Gratulálok az ötlethez.

000000000

neked is adtam relifet komám,és mikor látok már készen belöle valami szépet?:)))[#worship][#worship][#worship][#worship]

ybm4ifb

Köszönöm szépen az elismeréseket..nagyon jolesik Töletek!

Menetfurással müanyagban nincs semmi gond,léptető motor végzi természetessen...végezhetné persze szervó is...de majd a következő gépen.
Azért ha valakinek lenne öllete a menetfurás után a forgács eltávolítására..azt megköszönném.
Egyenlöre megprobáljuk a menetfurás után mégegyszer beküldjük a furot a furatba..remélem kihozza a forgácsot.

Miki2

Előbb-utóbb rászánom magam.
"Sajnos" mindig van valami sürgősebb.

000000000

a gép csinálja magátol,neked csak az anyagot kell alá tenni!:)))majd meglátod milyen franko érzés reliefet marni!:))))

Miki2

Hát ez az !
Táblásítani, gyalulni, csiszolni.
Egyszóval elökészíteni. Az a sok idő.

000000000

nádhazi mester.nem jo a skyped?

000000000

ezen a gépen nincs!:)))a műhelben vagyok!

Miki2

Szervusz Zoli !
Hogy vagy itthon ?
Hogy megy a géped?

000000000

erről beszéltem,és most szériázok!:)))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00802.JPG" border=0>

Rabb Ferenc

Tetszik a megoldásod, nagyon ötletes. De miért nem használsz csavart hornyú zsákfurathoz való menetfúrót. Az hátrafelé hozza a forgácsot. Ha mégegyszer beleengeded, félő, hogy eltorzítja a menetet - vagy netán bele is törik.

000000000

külföldön vagyok,a gepem jol eláll otthon,meg egy bolhat sem martam vele eddig.akarmikor otthon voltam mindig megszivatoott valaki hogy ne tudjak kimarni semmit, nemrég pl maroszárral,
nem volt egy kibaszott marorosszam a 4.5 millás gépemhez,mert ugye megint átvertek.

Miki2

Szólj rám, ha legközelebb haza jössz.
Valahogy össze hozunk egy találkozót.
Addig nézd meg http://homi-cnc.hupont.hu" TARGET=_fnew>itt, miket csináltam azóta, hogy találkoztunk.