Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ybm4ifb

Egykis változtatás..és cserépkályha csempe minta is lehetne..

gsbwxanch

7vpav5d32

Az biztos, hogy ez nem a postás volt [#crazya]

KoLa

Ez a kis viasz nagyon feldobja a felületet!
Tegnap is jól nézett ki de ma ezzel a csillogó felülettel már profi munka [#taps][#taps][#taps][#wave]

000000000

Ma faragtam is, keféltem is.  120x200mm.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.04.12/DSCF2848.jpg" border=0>

D.Laci

Csak vigyáz rá ne faragj erre a sok kefélésre! :)

gsbwxanch

Ennek nagyon szép színe van...ezt mivel kenyted?

Miki2

000000000

Dió páccal kentem, száradás után finom drótkefélés aztán méhviasz.

000000000

Éjszaka és ebéd után alszom. A gép az teszi a dolgát. Mikor marsz reliefet grafitba?

sanka74

Sziasztok! Ezek csodaszépek!!!!! Milyen kefével kefélgetsz?Mert gondolom a sima drót kefe nagyon durva....

43pbwjg8s

Ez a grafitos dolog enkem is érdekelne, mert tényleg az alapja a Hidrogéncellának.
A probléma csak a rotonmembrán, de ez is csak addig amig nem olyan helyről rendli az ember a grafittömböt.
Több amerikai cég olyan elválasztó csomagolásban szálítja amely gyakorlatilag maga a protonmembrán anyaga.
De ennek utána kellene nézni ujra. Nagyon régen foglalkoztam ezzel.

000000000

Az OBI-ban vettem, kisméretű, finomszálú. Egy csomagban volt acél, sárgaréz, műanyag.

43pbwjg8s

A fogkefe alakúak? :)
Imádom! A nyákok tisztogatához használtam eddig, de ugy látom Te mindig tudod mi mire a legjobb. :)[#eljen][#worship]

000000000

A képekből, hogyan készítitek a marópályát?  
A bmp2cnc program mennyire jó ilyen finom kialakításokra?
Vbody szépek!