Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

Reliefeket honnan kitől lehet kérni?
ArtCamot azt hiszem még nem láttam áruházban, merre fellelhető?[#finom]

robroy007

reliefeket lehet csinálni, neten keresni, kunyerálni, vagy kapni valakitől

a progit meg delcam.hu Székesfehérvár
nem olcsó, de jó vagy marad a tuningolt változat

besirkyjh

Szia

Kérni lehet de ....

Annyit azért tudni kell ezekröl a reliefekröl hogy a komolyabb darabok sok munkával járnak és nem nagyon adogatják ingyen .
A NET-röl letölthetö sok ingyenes ( de egyszerü relief (pl - google :*.rlf ) de ehez a kitrjesztéshez kell az ArtCam is .Lehet késziteni pl: BMP-böl is a Bmp2cnc nevü ( véletlen ingyenes ) verzipval is ,de csodák nincsennek ( ettöl függetlenül használhato ) .

43pbwjg8s

De jó lenne megtanulni!
Csak tényleg sok munka egy rendesebb relief.
Bár tulajdonképpen még egyet sem készítettem, de már érezhető a dolog.
Nyiték egy boltot, nektek pedig engedményesen adnám a dolgokat. :)
(álom álom édes álom! Ahhoz azért nagyon tudni kellene)

Ugyan nem reliefek, de azért arról, hog ymilyen egy igényesen kidolgozott modell:
http://www.neurosoftware.ro/programming-blog/tag/art/" TARGET=_fnew>3D modellek a csúcsfokon.

43pbwjg8s

A kedvencem a BADASS GIRL Michal Suchnek-től.

43pbwjg8s

Bocs:
..és a "Sweet Mary Jane" Poboyross-tól.

000000000

bizony igy van Zolikám szorol-szora!a bmpcnc progival lehet apro dolgokat jol meg csinálni,de nem birja az izmosabb fájlokat!:)))

000000000

ha venni akarsz,akkor ajánlom aq 3dmodelclubot,a vectorart 3d-t!de van olyan oldal is ahol nagyon szép a választék,csak jol átkurják a foszer agyát!!!_)))arra készűlj fel,hogy ingyért csak sz...t kapsz!a minöség 10 ezer forintnál kezdődik,de van 100 ezer ft-os relif is !!!persze darabja!!!amugy meg a saját készitést annak ajánlanám,akinek rengeteg a szabad ideje!mert egy nivos darabbal igencsek meg kell a hagyományos(artcam)modszerrel szenvedni!a relif készitésben a progikat csak nagyolásra használják,a többi a végsö kidolgozás az kézi munka szo szerint!!!!

me3ua0a6

Köszönöm! Velős és lényegretörő betekintést nyújtottál a reliefek világába :)

s7manbs8

Jó sokan ráérnek rajzolni úgy látom, nem semmik  azok hallod.

000000000

Gratulálok a szép munkádhoz és a gyönyörű barátnődhöz!

000000000

Ne bántsd, Bodi-t, mert most a saját lányáról készít szexi domborművet!

000000000

én csak másfél év alatt,1200000 ft-ot költöttem rá!!!nem irtam el semmit!:))egyegészkétized milla!más bélyeget gyűjt én relifet!!!ez is egy üzlet,mint sok más egyéb!:)

000000000

Terpentinben oldott méhviaszt használok.

me3ua0a6

Azta sok (csillag)ját nekije! ***
Nem semmi! És ez hány darabot jelent?
Jó persze, ez mondjuk olyan, hogy egyszer vedd meg, és akár 200év múlva az unokád is használhatja, ha örökli a gépet. Minden tiszteletem a tiétek reliefesek!
Én most léptem ki a bmptocnc világából :) Ezáltal ezzel a témával még csak ismerkedek. Sajnos még csak...