Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Ezért fontosabb a gyorsítás, mint a sebesség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000000000

jol látod Péter,az ilyen reliefeknél jön igazán elö egy gép fürgesége,és a "Z-töl egy tengely sem dolgozik többet!:)))

000000000

Így van Tibor, egységugrás teszt kell neki, végre majd csak megértik egyesek 3 év után::)

PSoft

Az ezerarcú "villanyosdoboz".
Tegnap vacuumkamra,ma kellékesdoboz...
Holnap...??? :)))

000000000

Salynos félreértettük egymást.Ezen az oldalon megismerkedtem több nagyon korrekt szakmailag is kiválló uriemberrel is.Viszont részem volt  alapos átkúrásokban is, ha Feco szavával élek.
Egészen biztos vagyok benne hogy nagyon jó társaság.

bmejdz9nu

Sebesség, gyorsítás, optimális mozgatott tömegek, forgatott inerciák... stb...stb... minden számíthat...  
Igaz 3D-ben (ilyen refli marásban :) még mindig nem gondolkodok... pedig látom nagyon népszerű ez... Maradok a "kocka marásoknál" :)
De majd egyszer csinálok egy 3D-hez egy "igazi" Z-tengelyt... fürge lesz mint a "gyik" :) ... de egyenlőre ez még nekem ráér... azaz nem kell...

000000000

Csodaszép a munkád!
Gratula!

Milyen viaszt használsz?

000000000

7vpav5d32

Szia mester! Látom rászoktál a viaszra :-). Ugye milyen kellemes felületet lehet csinálni vele és gyors is. Szépeket a munkáid.

000000000

Többfélét kipróbáltam, bútorgyári dolgokat is, de ez tetszik a legjobban. Te mit faragsz mostanában?

000000000

Szia Miki! Próbálj grafitba reliefet marni! Kiváncsi lennék, milyen.

7vpav5d32

Suttyó koromban nagyon sok méhnek vettük el az összegyüjtött javait :-). Nagy bútorokhoz wc kefének a nyelét esztergáltam le fúróba foghatóra és azzal dörzsölgettük :-).  
Néha csinálok én is relit, de nem sűrűn szabad a gép ilyenekre. Most éppen "ál" kovácsoltvas elemekhez csinálok présszerszámokat. ( tudod levél meg csúcsdísz, stb...).  

43pbwjg8s

Ha olyan garfitba marsz, akkor abból még hidrogéncella is lehet! :)

000000000

Jót keféltem ma is.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.04.10/DSCF2838.jpg" border=0>

ybm4ifb

Megis lett az eredménye...nem kell 9 honapot várnod..hát nem jobb ez...