Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

bznc93pf5

Miki2

Nagyon jók és fantázia dúsak a munkáid.
Lehet tudni valamit a gépedről és az használt szerszámokról?

bznc93pf5

Szia!
A gépet nem reklámoznám!
annyit hogy kisipari, "készen" vettem, szépen és pontosan dolgozik de mindig van valami amit javítani vagy beállítani kell.
a marószerszámok az 1mm-estől a 8cm-ig mindenféle, van 1-2-3-4db[#nyes]szinte már olyan nincs hogy nincs, amit akarok és amikor csak akarom meg tudom csinálni, nem kell a postást várni, nem kell élezni mert amit sokat használok a mind cserelapkás, ami meg nem abból van több.

Miki2

Ahogy a szerszámkészletedet nézem, Te sem ma kezdted.

a77ruejwh

KoLa

[#eljen] szép lett!
Én még ilyen bundozást nem láttam!saját fejlesztés?

a77ruejwh

nem saját fejlesztés. változó menzúrának hívják... 2 menzúra összekötése adja a ferde bundozást

Dezső

Hát igen... a profitól csak profi munkák! [#eljen] Gratulálok,nagyon szép munkák!

PSoft

Igaz hogy még odébb van, de...
Egy kis "ünnepi készülődés", elővettem a "lombfűrészt". [#kacsint]
A vektoros rajzért, köszönet [#1776@Pabló] fórumtársunknak. [#worship]

bznc93pf5

2dbfy8y

Szèp munka.[#taps]
De hol a lèzer?[#nemtudom]

PSoft

IdézDe hol a lèzer?

Most épp, bent a csőben! [#kacsint]

szf

Szuper!
Pont ma lettél emlegetve.
Bízom benne, hogy frankó gyémántossal húztad meg a "lombfűrész" élét.

Devecz Miklós

Egy "őrült" whisky rajongónak készült: