Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Dezső

Sziasztok!

Kedves fórum társak, nincs e valakinek a mellékelt képen látható vagy hasonló relief? Az a lényeg eljegyzési téma legye!
Segítségeteket előre köszönöm!

dtb

LakEl

Dezső

Köszönöm szépen a segítséget! Csak összehozok valamit:)))

Dezső

Eszt hoztam össze, nem hasonló, de egyedi:)

PSoft

Tényleg egyedi, nagyon szép lett! [#eljen] [#worship]
A fotón láthatónak, mekkorák a fizikai méretei?

gabi

Dezső

Köszönöm szépen!
Méretek 230x265  a legmagasabb pontja 23mm. Táblásított bükk, pác és matt lakkal kezelve. Marás kónikus  R1 göbvégűvel  kb. öt és fél óra. Nagyolás most kihagyva, csak simítás volt:)

ebalint

ORCA17

Keresztfiamnak a "kerti bárjába"... a felület pampucolása már legyen az ő dolga[#kacsint]

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

xw0ctukzy

Igazán szép munka gratulálok.
Miben lett megtervezve?[#taps]

nyiszi

ORCA17

Közös a munka TAKIDEKOR barátommal.
Nekem csak Cut2D Pro programom van, ezzel sajna nem tudnám legenerálni a 3D-s modelleket.
Attila legenerálja a szerszám pályát Vectric progival én meg ráengedem a masinát.
6 mm gömbvégű maró a "textura" és 10 mm 90 fokos V-bit  maróval a betű. 5 mm egy fogással. 240 perc.

Én inkább mérnöki dolgokat szeretek tervezni, mint ez a nyomógomb

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

thayscj6c

thayscj6c

Hali!
400x210mm teszt vágás