Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

KoLa

Bencze András

Mint az eredeti! Vagy még szebb.[#worship]

D.Laci

Marosi István

A mélyhangszórókat rézzel tekerem, ott szükség van a tömegre az alacsony rezonancia és a meredekebb frekvencia görbe miatt. De a közepeket pont a súlycsökkentés miatt alumíniummal.

Marosi István

Köszi, persze, 15e ft a könyv. Nálam is meg lehet venni, de felraktam a Vaterára is, és a Marketpace-ra is.

Marosi István

Köszönöm! Nekem is az egyik kedvencem volt a Triangle. A régebbiek tényleg nagyon zeneiek voltak, sajnos az újabbak már nem hozzák azt a szintet. De ez szinte mindennel így van.

D.Laci

Perényi "elvtárs" és katonái elkészültek. :)

Karácsony Sándor

Nagyon szép lett. Ez restaurálás? Hol van?  Ki ez? Kérlek írjál egy kis infót? Gratulálok.

D.Laci

Köszönöm szépen!

Ez teljesen új.
Jelenleg a Füzér polgármesteri hivatalban tekinthető meg.
Remélem ott is marad... és nem kerül a várban kiállításra. :(
Maga a munka tetszett csak akit ábrázol az már kevésbé...
Én a község főterén sem állitatam volna neki szobrot sem.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Per%C3%A9nyi_P%C3%A9ter_(korona%C5%91r)

Perényi Petéről készíttetem egy másik domborművet.
Mivel az balra tekintet mert az ajtón belépve szemben legyen, azt nem fogadták el mondván, mivel csak jobbra tekinthet a jelenlegi helyzetben...

Karácsony Sándor

"mivel csak jobbra tekinthet a jelenlegi helyzetben..."Ezt hogyan kell jól érteni?

Miki2

"azt nem fogadták el mondván, mivel csak jobbra tekinthet a jelenlegi helyzetben..."
Ennyire nem lehetnek elvakultak.

svejk

KoLa

Nagyon szép munka grat![#eljen]
Ez a Perényi a háttámlában, magához képest balra néz![#nyes]
Ilyen ez a politika! nézőpont kérdése hogy jobbra vagy balra néz.

D.Laci

Bővebben nem fejthetem ki mert kizárnak :)

D.Laci

Sajnos már ilyen világot élünk. :(