Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Devecz Miklós

fa_kukac

Üdv. Pontos illesztés + jó ragasztó = stabil kötés.

Szalai György

Azért kérdeztem, mert úgy látom a képen, hogy a kettős ollós sarokkötések, vésett csapú T kötés, lapolt keresztkötések, nút-féderes füllungok, hátoldali hevederezés már a múlté.
Az egyes ívdarabokon belül is ragasztott szélesítő toldások vannak, a szálirány nem követi az ív vonalát.
A fa meg ugye idővel megkajszul, vetemedik, mozog.
A ragasztók hosszú idejű stabilitására (több tíz év) pedig nem találok adatot. De lehet, hogy már elég megbízhatóak ehhez is.

niu7vyvp0

Szia,

Érdeklődnék, hogy más szemszögből is ilyen szépen mutat a kijelző?
Szeretnék egy éjjeli órát régóta, v. ilyet v. nixie csöveset de útobbi nem olyan olcsó. Ezt mennyiből lehetne kihozni ha KIT-ben tudnám beszerezni?

Köszönöm :)

harima

morvfer7 fórumtársat keresd ő árulja egységcsomagban.

Devecz Miklós

Ez saját készítésű az elejétől kezdve. [#wave]

fa_kukac

Hát például a toknál is van idegen csap minden csatlakozásnál.

fa_kukac

fa_kukac

És már csak 1 adalék: Ez nem szabadba nyíló, időjárásnak kitett, hanem lakáson belüli ajtó lesz.

fa_kukac

Üdv!
Ez a fiamnak csináltam, a barátjának adta esküvői ajándékként. Fehér bükk, kb 8 óra alatt készült el.

RJancsi

Szép munka! [#taps] Ne vedd sértésnek, semmi közöm hozzá, de a míves "faragvány"-ba én egy díszesebb (kalligrafikus) betűkészletet választottam volna a keresztnevekhez. Nekem valahogy nem illenek az egyszerűségükkel a kerethez.

Szalai György

Milyen szép simák a felületek.

fa_kukac

Igazad lehet, a Fiam ezt választotta, pedig száz egyéb is lett volna. Ház ez ilyen lett.

RJancsi

A lényeg, hogy a "Megrendelőnek" tetszik! [#smile]