Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

végre elkészült,nem én találtam ki csak lemásoltam, 5mm vastag nyír rétegelt lézerrel vágva, gravírozva,
elkezdtem egy másikat is az 6mm vastag MDF-ből lesz marógéppel marva, egy pár nap meló az is lesz, majd arról is teszek fel képet amikor elkészül

videó

sanyi84

Boldog új évet!

Folytatás jövőre. Egy olajszivattyú konzol lesz az esztergámhoz, már csak pár varrat hiányzik, motort rendesen bemarni a helyére...

sanyi84

A fotó lemaradt, ezt az alkohol teszi (amit nem ittam meg) .

vadember

Ez egy elképesztő modell. Vásári nagydíj a tervezőnek. Ellentétben sok LEGO-s cuccal ezzel bátran játszhat a gyerek, nem hullik atomjaira. Végre már látok egy dolgot ami tetszik, a szentképek engem speciál  untatnak.

Itt van mozgás közben, hogy mit tud.
https://www.youtube.com/watch?v=SIHGKjOGn6M

RJancsi

Gratulálok! Tényleg csodálatos részletességű modell, és nem csak a tervezőé hanem a Tiéd is a dicsőség hogy ilyen minőségben megvalósítottad! [#taps]

tfpk6pks3

Gratulálok!
Szép kis munka.
Gondolom az összeszerelés is volt néhány perc...
[#worship]

bznc93pf5

bznc93pf5

köszi,

a végső összerakás majd 2 nap

wtwpbr0re

Bár én meg sem tudnám közelíteni ezt a nagyon tetszetős munkát, de egy "hibát" találtam rajta...
Ha római számmal készítenek óra-számlapot, akkor a négyest 4db I-ből ( IIII ) rakják össze, és nem IV-vel jelölik :):)
Ez egy érdekes órás-különcség :):)
Gratulálok a munkáidhoz, igazi mesterdarabok!

kart emg

Szia!

Meg lehet venni a CAD modellt ?

Üdv.

svager

BUÉK!

Legyen egy kis "vas" is. [#nyes]

Tavasz óta nem volt idő,hogy foglalkozzak a mini homlokrakodó projektemmel,most az ünnepek alatt haladtam egy kicsit vele.

16mm lemezből vágtam ki a gémet és a hidraulika munkahengereket tartó konzolokat.

A művelet majdnem másfél óra/db,ezért csak részleteket vettem fel.

RJancsi

Azt nem tudom, de ha csak szerelni szeretnél...
UGEARS modellek

kart emg

Szia!

Igen, ezt megtaláltam, az amcsi oldalon keresztül. Ezért is érdeklődtem, hogy forgácsoló meg tudta-e venni a modellt, hiszen a gyártónak ez nem igazán áll érdekében.

Üdv.

Rico

Nagyon jól lett,azt a mindenit! Kivágni is elég lehetett és összerakni is.  [#eljen]