Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

xt79ipd3

Dezső

Gyárfás Attila

Üdv
Először is.
Mindenkinek boldog békés ünnepeket!!!
Másodszor.
Fél éves projektem most készült el. Jó sok cnc s melóval. Minden saját tervezés, persze az ötletek a netről.
Egy 3 tengelyes DSLR,MILC kézi gimbal.
Fotók és egy ezzel készült videomontázs.
GIMBAL STORM32BGC

sastas

Miért választottad a gyári motorok használatát? Nem dobták meg a projekt költségvetést irreálisan?

w0hgtwf3w

Gyárfás Attila

Mert ezek a motorok konkrétan erre lettek kifejlesztve. 9ezer volt dbja, szóval nem vészes. 2.5kg a teherbirása.

svejk

Jut eszembe az R2D2 készen van már teljesen?

Gyárfás Attila

Azt tavaj elvitték pécsre. 70% ban volt kész. Egy barátomhoz került akinek azóta már be is lett regisztrálva hivatalosan. Ezt a Lucas regezte be itt Eu ban. Ami azt jelenti hogy az eredetivel megegyezik és minden hivatalos Star Wars rendezvényre elvihető. Pl.a moti premierekre. Regisztráció nélkül az ilyen rendezvényekről gyakorlatilag kitilthatják az ilyen "eszközöket".Azóta már volt a TV ben is.

svejk

ANTAL GÁBOR

Én is bemutatom hogy mit készítettem  ( valóban sok részegység a CNC- sített esztergámmal ill marómmal készült )
 A gép egy gumilánctalpas ( önjáró ) hidraulikus talajmechanikai fúróberendezés ( megrendelésre készült )

Külön köszönet Vadembernek ( Vad Tamásnak ) aki rengeteget segített és önzetlenül segített amikor a  szükség úgy hozta

kaqkk007

guliver83

Ment egy e-mail a géppel kapcsolatban.
Jelenleg nem vagyok telefonon elérhető.

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

3vv2btrhv

TROMF22

Szia Gábor!
Ezek szerint befért az "alagútba" is.
Leírhatnád a többieknek a dolog fő attrakcióját is!
(Nekem könnyű elképzelni, mert a valóságban is láttam. Szuper!)