Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

A közepét minek kelett elcsúfítani....bíztos nem ő kérte oda...

Dezső

Csak ámulok és bámulok, ez(is) nagyon szép és nem csak mint faragás!
Gratulálok![#worship][#worship][#worship][#worship][#worship]

Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt Kívánok!

tfpk6pks3

000000000

Köszönöm! [#integet2]

Némi magyarázat: Ez a kép, gravírozásra előkészített. Nem kevés munka van benne. Ezért védeni kell. Ezért a "vízjelek" rajta. (A farkas külön is felhasználható gravírozásra)
A bemutatás céljára így is telesen alkalmas.
Akinek kell, majd elkészíti magának az ő ízlése szerint. A kép itt a fórumon és máshol is elérhető. A nyers fotót akár én is elküldöm, aki kéri.

Természetesen a megrendelőnek nem kerül rá semmi sallang. A gránitlapra semmit nem gravírozok, ami nem odavaló.
Minden esetben készítek bemutatótervet a megrendelő számára.

sunraw

Igaz, sajnos, és még a nick sem sikerült.

000000000

A nevet direkt így írtam.[#nevetes1]

niu7vyvp0

Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtagnak!

Egy kis asztali dísz

000000000

Nagyon klassz![#eljen]

Én is kerestem ezt a fát, de most nem találtam. Régebben rábukkantam akaratlanul.

PSoft

000000000

Köszönöm!

Pont itt nem néztem a nagy hajrában.
Na, de lesz még jövőre is karácsony. (reméljük)
Majd, jól elrakom.

PSoft

Nyomasd le most, mert egy év múlva...úgyse fogod megtalálni.[#vigyor2]
Ahhh, de mindegy is!
Ha most lenyomatod, akkor meg majd...azokat nem találod jövő ilyenkor.[#nevetes1]

000000000

Úgy látom, van tapasztalatod a jól eltett dolgokkal.[#nevetes1][#nemtudom]

De, tényleg azt gondoltam a húsvéti nyulakkal, kivágok párat.
Jusson mindenkinek akinek szántam most.

LoneWolf

Valaki lézergravírban járatos emberke gyújtson már legyen kedves fényt nekem: a Danibá által feltett fotó, ha jól gondolom,egy látszat kép, hogy majd így néz ki a kész grafika a gránit lapon, tehát fekete alapon fehér pixelek jelzik, hol fog a lézerfonál[#zavart2] gránitot roncsolni... HA JÓL GONDOLOM...
Na most a 2db felirat (vízjel), a fotó és a matyó minta összerakása olyan sok munka? Gondolom, erre van többféle lézergravírban használatos szerkesztő program.

Fontos, hogy az általam is felrakott farkas fej a netről van, nem az én fotóm, így nincs rá copyright-om sem...

Nem értem fentiek fényében a tényt, hogy mitől kell vízjellel védeni egy netről leszedett farkas képet és egy mellé szerkesztett matyó mintát - ilyeneket ezrével le lehet tölteni a net sűrűjéből. Erre irányul tehát kérdésem is, mivel nem tudom, mennyi munka előkészíteni fotóból és mondjuk egy mellé szerkesztett vektoros grafikából egy lézergravír gép által megehető formátumot???

ebalint

Ehhez tanfolyam kell.

Lehet, hogy jövőre lesz. 60 -ban.

w0hgtwf3w

Fekete-fehér képeket ingyenes programmal lehet lézerezni.
Béla (Psoft) tudna róla mesélni.
A Négy elem összerakása volt a műalkotás (2 felirat 2 kép)

De ahogy írták, egy tanfolyamon mindent megtanulhatsz :)