Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

svejk

[#eljen] Szép részletgazdag munkáid vannak!

Dezső

PSoft

3z4pi4rei

Ez 2,5 mm-es bükk színfurnér 2 m-es kötegben. Csak szál irányban tudtam felaprítani, így adta ki az anyag...

jn08jf8im

Szépnapot!
Nézegetem a munkátokat, megdöbbentő mennyire sok mindenre használható a CNC.Jó nézni mire vagytok kápesek,ki mit hoz ki a gép -ből.
Ha lesz ídőm rakok fel még pár képet más munkáiból is ,én is szeretem nézegetni mit hoztok létre.
Szép napot.

PSoft

Ajánlanám figyelmetekbe!

[#t134p18093#]

Szóljon akinek kell!...valahogy beszorítom még az ünnepek előtt-re.
(lehet, névre szóló is)[#nevetes1][#nevetes1]

lessthanmore

Szia, hogyan festetted le a táblákat? Porfestéssel? A sok fikázás mellett majdnem elsiklottunk az a tény felett, hogy amúgy nagyon jól néznek ki és szép munka! :)

jn08jf8im

Jó estét uraim!
Nem gondoltam hogy ilyen vita alakul ki[#gonosz3]
Megpróbálok mást jellegű dolgot, remélem ez nyugodtabb lesz.
Ha igen felrakom a kész projektet is.

jn08jf8im

Szublimációs nyomtatással készült.[#vigyor2]
Azért van még szakember akit  technológia is érdekel.

jn08jf8im

Sziasztok !
Mára az utolsó.

ebalint

"Jó gitár!"

Nem sok lehet belőlük.

[#eljen]

RJancsi

Sziasztok! A "lézer" topicban többet olvashattok róla, de igazából ide illik. (A legutóbbi alkotásom.)

PSoft

Hát, nem egy "csattogós lepke" ez a Cupido,[#nevetes1] de azért...fasza lett![#eljen]

RJancsi

Köszi! Lenne rajta mit finomítani (legalább az oldalait 3 mm-es lemezől több menetben kivágni), de ez az első nem "statikus" lézervágásom. Elsőre egész jónak sikerült. Az eredeti méret 2/3 méretarányában lett kivágva, így aggódtam, hogy a fogaskerekek mennyire lesznek használhatóak. Főleg, hogy mindegyik 2-2 lemezből utólag van összeragasztva. Mint kiderült pontosabb a gépem mint sejtettem (fogas-szíjas hajtás, 12 fogú szíjtárcsa direktben a motortengelyre rakva, 1/64 microstep).

Fecso3

Karácsony közeledtével készült egy pár gyertya ajándéknak.. többek között "fapados" CNC-vel gravírozott is. A faragottak kézzel készültek..természetesen a mézeskalács is (de az lányom műve...van belőle néhány tucat). A másik képen 3-as rétegelt fából készült, lefújt talpas fenyőfa látható (23 készült névre szólóan), hagyományosan egyélű ill. kukoricamaróval, gravírtűvel marva.