Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

szf

Itt is készül karácsonyra egy kis apróság!

keyzbwkz6

kg0sy39yf

Ha már 3D Printer
Én is készitek egy kis ajándékot a fiamnak.
Full printed 3D Printer :)
Bocsánat a képek minőségért most ilyen sikerült.[#nemtudom]

szf

kg0sy39yf

ABS akartam de PLA lett!

Viszonylag masszív lett így is.
Bár 2 méterről nem merném leejteni! :D (bár nem is dobálásra készült!) [#nyes]

szf

Sokat nyomtatok de hasonló szerkezeti elemeket PETG-vel csinálok.
Legutóbb az elkészült alkatrészre autóval mentem rá véletlenül de semmi baja nem lett.
Szín kifuttatottat használok a Hercz-től.

kg0sy39yf

Alkatrészenként én is átmernék menni rajta a kocsival, de így egyben már kicsit másak a viszonyok![#zavart2]

ANTAL GÁBOR

Kommunikáció : Ötös !  (" készítek a fiamnak " )   De tuliképpen a magad szórakozására csinálod  . Én is vettem anno RC helit a fiamnak amit aztán én törtem darabokra

vadember

Azzal a nyomtatóval készült amit tőlem vettél?

PSoft

Én, úgy vagyok pld. ezekkel a lézer vágot, "sokapróbizbaszbólösszerakós" cuccokkal...
Persze, én is az unokáimnak csinálom, no de...
Ők már csak akkor veszik/vehetik "birtokba", ha a papa már jól kijátszotta magát.(a bizbaszok összerakosgatásával)[#nevetes1]
Mondhatnám, hogy a "magam szórakozására" csinálom, de nem!
Szebben hangzik, hogy az unokáknak.

Devecz Miklós

Rosszul álltok hozzá, én mindig kipróbáltatom az unokával, amit készítek (2,5 éves) A múltkor készített fogatókat hetekig tesztelte, és szinte belebetegedett, amikor megvették. Most a koptató dob van soron. Nem is tudom üzembe helyezni, mert állandóan vele akar játszani. A gyerekkel együtt kell készíteni, akkor tudja értékelni.

kg0sy39yf

ÁÁÁÁÁÁÁ Dehogy!
(Persze hogy én...... , vele!)[#nevetes1][#nevetes1]
Most lebuktam![#hawaii]

kg0sy39yf

Igen azzal!
Most már egész jól szuperál mindene.
Volt mit meggyógyítani rajta, de most már SZUPER! [#worship]

kg0sy39yf

Kifejezetten élveztem a közel 200 csavar beletergetését minden elkészült darab után!
De a gyerek is fogja élvezni, mert a jelenlegit csak korlátozva használhatja! (nincs szabad gépidő) :D :D :D

PSoft

Nekem is "megtetszett" ez a fékmotor.:)
[#t19p78381#]