Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

A minapi Wolf témához...

Szégyen szemre, nem találtam egy akkora darab elox. alu lemezt, ami egyben kiadta volna a kb. 90x75 mm-es képecskét.:)

Így, kénytelen voltam a farkast...kettéhasítani.[#nevetes1]
(bakker! most látom, a nagy kapkodásban a...vízjel is lemaradt)[#falbav]

tfpk6pks3

LoneWolf

ANTAL GÁBORT eddig is nagyon tiszteltem, és örülök, hogy néha nálam járt, vásárolt némi alkatrészt, és közben sokat beszélgettünk. Az ő munkássága példaértékű számomra - a tudás, a műszaki tudományok tisztelete, alapos ismerete, és a gyakorlat nála EGY EGÉSSZÉ áll össze.
[#eljen][#eljen][#taps][#taps][#worship][#worship]

VighLajos

Én is így vagyok Gáborral...
Felhív, hogy valamilyen optikai probléma adódott. Elmeséli a problémát, majd továbbszőve a gondolatait felvázolja a megoldást is. Nekem csak hallgatnom kellett!
:-)
BUÉK!

remrendes

ANTAL GÁBOR

Sokszor vagyok így ( és ki is "használlak" benneteket . ) pl sokszor keresem Vágner Ferit ( Tromf 22). Aztán elmesélem hogy mi foglalkoztat ,  milyen irányban gondolkodom.  Igen ám de azt nagyon szabatosan kell interpretálni, hogy jól megérthető legyen . Mire a mondandóm végére érek már be is ugrik a megoldás . Ezt a multik már korábban észrevették és team -ekben dolgoztatják az embereket. Nagyon hasznos  dolog az interaktiv gondolkodás, eszmecsere.  
Azért szeretek itt lenni ezen a fórumon mert így közösen rettenetesen ütőképesek vagyunk ( Tegnap Rabb Feri elküldte hogy hogyan csinálják a mélymaratást a réz stb lemezeknél Bizisten 40 éve érdekel )

tfpk6pks3

Hogy ne csak saját tervezéseket tegyek fel.
Ez nem az. Kicsit átalakítottam, kicsit javítottam, de alapvetően nem én terveztem.
Egy hiba azonban benne maradt.
Későn vettem észre, már a "műtőbe" volt a darab.
Persze megcsináltam és a következő majd jó lesz, de azért ez is mutat tán...
Kíváncsi vagyok észreveszi-e valaki, hogy milyen hibára gondolok.

RJancsi

Kicsit soknak tűnik a perc jel.

zozo

Legyél nyugodt, ennek csak egy kis hibája van. 2ó 4percet mutat az órája pedig  már 2 óra 54 van :)

PSoft

Végül is nekem,(nekünk) már nem baj, ha próbálod lassítani az idő múlását.
A...72 perces órákkal!:)
Csak akkor...beszéld meg, magával az óraszerkezettel is.[#nevetes1]
[#worship]

tfpk6pks3

Hehe... igazatok van...
Azok a fránya percek....
Az ember észre sem veszi ahogy telnek...
Így jártem én is.
Mire elkészült, persze kész volt az új G-kód..., de azzal
már csak a következőt tudom "visszalassítani". :)

PSoft

Én, szívesen elfogadnék egy ilyen, "selejtes" verziót is.
A művészi színvonalán, semmit nem ront az a +12 pöttyöcske.
[#wave]

ANTAL GÁBOR

Az origó meg van .. Vissza kell tenni a gépre és a kiálló vonalakat lemarni és helyette az 5 ös osztással megcsinálni
 ( negatívba ) a perceket ábrázoló  vonalakat  . Mottó: aki nem látta az előzményeket az azt hiszi hogy a terv szerint készült...

jh45ebsf2

a karácsony nekem is negy húzós időszak volt :)

PSoft