Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

Szia,
köszi,

kár ezen agyalni, biztos más a végeredmény, függ a gép hány wattos, milyenek a lencsék, hány fokon dolgozol épp meg még sok más is lehet
a fehér 10mm es és szintén fehér 18mm vastagon is más a kép, nekem legjobb az egy oldalon laminált MDF,
függ az anyagbevonat vastagságán, ezeken a lapokon vagy papír vagy melamin fólia van, attól függ ki gyártja.

9a8r3iviv

RJancsi

Köszi, időközben én is erre akadtam rá!

bznc93pf5

ez is ugyan az a beállítás más az alapanyag

bznc93pf5

ez is ugyan az a beállítás csak az anyag megint más, 3mmes fehér HDF, laminált MDF-en még jobb lett volna

gabdgzj8f

2W kékkekel is lehet vágni, csak 2 menetben.Psoft postolt róla,hogy hány menetben, milyen sebeséggel.Forgácsoló, ami gépet árult itt a fórumon, az már tudja 1 menetből is.A saját gépem 150W, de pl.az eloxált alut meg tudom gravírozni, de semmi több.Vágáshoz nagyon jó, de aztán annyi.Forgálocsó gépe is nagyon jó, (mivel ugyan az a konstrukció), de ezek még messze vannak az igazi vágóktól.(ez a saját véleményem)

jh45ebsf2

nagyon kezdő vagyok, eddig leginkább lézerrel gravíroztam, nemrégen vettem egy kis cnc gépet, és most tanulgatom, pár embert megkerestem itt privátban a többségük készségesen segített ezúton is köszönöm :) tudom hogy nagyon sok javítani való van még rajta de ezek lettek a tegnapi nap eredményei :)

w0hgtwf3w

jh45ebsf2

köszönöm szépen [#vigyor4]

jr3zkwveg

PSoft

Tegnap, ihletet adott forgácsoló pick-up-ja.[#eljen]
Ma, sütöttem egyet én is belőle.
200x135 mm-es a kép, nyír rétegelt lemezen.
Közel se lett olyan jó, mint az övé, de majd...alakul.:)

bznc93pf5

az enyém mérete 880x400mm,fehér laminált felületen,

homogén felületen talán szebb de a tied rétegelten nagyon jól néz ki, jó a fa erezete, nincsenek benne nagy minták, szerintem jól néz ki,[#taps][#eljen]

bznc93pf5

háttérben 3mm MDF, előtt a kicsivel nagyobb az 18mm vastag MDF-ből

tfpk6pks3

Most ez a kedvencem...
Angyalos címer 1903-ból.
Még festés előtt. Kis "work" fotó...

Méret: 720x620x40

bznc93pf5