Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

Igaz nem CNC, de eddig mindenkinek tetszett.

Szalai György

Ügyes. Még a gyári szám is egyezik. [#vigyor2]

znyolczas

Ügyes....bár az óra széleit egy picit jobban elmostam volna. javascript:InsertSmiley('integet2')

kw484wg29

S mert az élet nem áll meg...
Nem mondom, hogy szép, lehetne szebb is, elsőre ilyenre sikerült.

Messer

Gratulálok!
Szép az! Azt már tudom, hogyan lehet fából vaskarikát.
Na, de gázturbinát... [#nemtudom]

vfcfsp3ns

Hellosztok.Újonc vagyok köztettek de nekem is van már pár szösszenetem.
-Szef 2 napos munkám volt
-Titok ház 1.5nap
-Spongya 1h
-Saját telomba 15p
Ez csak pár darabb folyamatosan tesztelem az anyagokat ez egy 5.5w laser.De szeretnék nagyobb teljesítményre kapcsolni.

RJancsi

Nem lebecsülve a munkádat, használsz levegőt a vágáshoz? Nekem akkor volt ilyen vöröses elszíneződés a vágás mentén amikor kevés volt a levegő (vagy elfelejtettem kinyitni a csapot).

vfcfsp3ns

Kérdesedre a válasz nem használok levegőt,nem találtam még olyan halk kompreszort ami megfelelő levegőt biztosítana.ventilátort használok az egyik fúj a masik 2 elszívja.

LittleSV

fa4igtzhp

Szabad megkérdezni a tervek honnan vannak?
A titok haz miert titok haz?

RJancsi

Értem. Még egy apró javaslat. Csak esztétikai dolog, de ha a munkadarab alá beteszel egy konyhai alufólia darabot, nem égeted szét az asztalt. Ha a fényes felével lefelé rakod alá, még a visszavert fény sem olyan vészes. Azért szemüveg nélkül így s csodálkozzál bele...

4h2rzwpag

Szia. Milyen vastag az anyag és azt milyen gyorsan vágta? Tervezek venni hasonló teljesítményű modult,és kiváncsiskodom.
Köszönöm a válaszod.

PSoft

Ha ez segítség...
Igaz, hogy ezek csak 2W-os kékkel készültek.
3 mm-es nyír rétegelt lemez vágástesztek.
[#t134p12860#]
A képek, már megint nem láthatóak a post-ban.:(
(de már, nem is érdekel)
De ha akarod, itt megnézheted őket.

vfcfsp3ns

Nekem az 5.5w laser 3mm nyír 400mm/perc 4x i fogásra pikpak kivágja kompresszor nélkül.

4h2rzwpag

Köszönöm! Nagyon szépen köszönöm.