Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Ja amúgy meg olvasd el ez elejétől kezdve a történetet.
Akkor megértesz mindent.

(HA akarod)

0i8bkxjf4

Maradjunk annyiba, hogy kár vitatkozni.
a széfes rajz teljesen frankó 3mm es rétegelt lemezhez van csinálva, pont

forgácsoló szövege meg valóba egy kicsit arcos és olyat nem fog senki csinálni hogy egy katalógus sima összeállítási rajzáról átrajzolni az alkatrészeket úgy, hogy ilyen szinten passzoljanak és tényleg minden grafikai elem díszítés is ott van rajta.

Ezt valahonnan meg kapta vagy megtalálta és nem akarja kiadni ami érthető is csak akkor nem úgy kéne előadni mintha ő csinálta volna.

w0hgtwf3w

Sok ember stílusával van itt baj !!!

tfpk6pks3

Azért, azt az eshetőséget se feledjük, hogy mi van, ha tényleg megrajzolta.
Ezer oka lehet.
Mondjuk ő nem találta meg amit te, vagy más, csak épp meg akarta csinálni.
Vagy akármi.
Nem tom, én ilyet nem szoktam csinálni, de számtalanszor belefutottam már olyanba, hogy megcssináltam valamit, pedig már más is... mint később kiderült.
Na mindegy. Csak azt akarom mondani, hogy nem kell mindjárt pálcát törni.

kart emg

Szia!

Hát maximális elismerésem ezért a munkádért! Azt még elárulod, hogy milyen programban rajzoltál ? Én FreeCAD-del ismerkedtem az ünnepek alatt, egész jól megértettem az alapokat, úgy érzem. 2D-ben vszínűleg nem ez a legjobb progi.

bznc93pf5

NEM az összeállítási rajz szerint lett megrajzolva!

megvettem az eredeti modellt!

és az alkatrészeket egyesével megmértem és megrajzoltam!

bznc93pf5

Szia! CORELL-ben rajzolok vektorokat.

bznc93pf5

kár hogy úrrá lett rajtad az irigység, gondolom nem készítettél még ilyet soha, vagy lehet próbáltál csak nem jött össze és ezért vagy ennyire irigy másokra. ha ha ha

nem  a modellek eladásából élek, tudtommal még egyet sem adtam el pénzért itt a fórumon bárkinek is

ORCA17

Azért mert Te még nem láttad, nem biztos hogy nem létezik...[#wave]
Mert ez a kis hajócska is így készül. Az eredeti rajz alapján egy db és természetesen az eredeti is. Összehasonlítva a két alkatrész garnitúrát. Ha minden stimmel, felnagyítva a kívánt méretre, apró korrekciókkal jöhet az újabb égetés már a megnövelt méretben.
Ennyi[#smile]

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

RJancsi

Szia! Hogyan hívják "ékes angolsággal" ezt a képalkotási eljárást? Próbáltam rákeresni a neten, de nem jártam sikerrel...

ORCA17

És a rajz amit kellő gyakorlattal és programmal, és sok esetben sziszi-fuszi aprólékos munkával kell "újra tervezni"

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

Istvan0728

RJancsi