Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Szia !
Nézz körül a neten.
A nagyon részletes marásokhoz gravírtűt kell használni.
Minnêl kisebb a gravírtű szöge annál jobban ki lehet vele marni a részleteket.

Dezső

Az előtolás legyen velünk:-))))))

szf

Dezső

Ez csak kicsiben azaz 200X145X25

Dezső

Ez is csak kicsiben:-) Méretei 256X145X23

h45wyjwrn

Ez a fej háttér nélkül lenne eredetileg igaz? Grat jó lett.

Dezső

Igen, nagyban és kivágva jönnek elő a részletek.

h45wyjwrn

Bozso777

Szia, ne b@szogatásnak vedd, de ez elég gáz...ha megnézzük mellé a modellt amiről készült, szinte minden hiányzik róla amitől jól néz ki...semmi részlet nincs rajta...
Nekem ez kb olyan, hogy tökmindegy a végeredmény, csak csináljak valamit...az sem baj ha hasonlít az eredetire...lényeg gyorsan kész legyen...
Helyedben fognék egy gravirtűt, és azzal kimarnám szépen...utána összehasonlítanám a kettőt...majd ezt hajítanám a tűzbe...és legközelebb már a minőségre mennék...
Sorry ha ezzel megbántlak, de amiket feltettél, jó ha felismerhető, hogy mi is akar lenni...

b4nm7gjvr

Innen Zalából dicséretnek néz ki!

Múltkor térlátással poénkodtunk egy szilikon formával de ez a kritika már kemény szerintem, főleg hogy a részleteket nem is ismered! MERT MINDENKI ÚGY KÉSZÍTI EL AHOGY TUDJA ÉS IGÉNYE VAN RÁ, AHOGY TETSZIK NEKI!

Ha ilyen stílusban megy a kritika kihal a képek közlése....

Bozso777

Szerintem a negatív kritikából lehet tanulni...ha azt irkáljuk jaj de jó lett, akkor az rögzül az emberben hogy csak jól csinálom, nem érdemes törekedni arra hogy valami szépet alkossak...viszont ha ezután nekiáll gravírtűvel részletesen kimarni, észreveszi a különbséget...ehhez adott a technika, ha ezt ki tudta marni, csak jóval tovább tart...több idő, cserébe szép minőség...

b4nm7gjvr

Ezzel még egyet is értek, de láttad lentebb milyen hiszti ment egy kis poénkodástól, pedig nem a terméket kritizáltuk....:D

Bozso777

Tudom, a pingvin...az alak nem tetszett, de az ötlet nagyon.

PSoft

Igazat kell hogy adjak.

Nehéz ezt leírni úgy, hogy ne "bántó szándékként" az elkészült munkát "lekicsinylőként" élje meg a célzott személy, hanem építő kritikaként.
Ha nem látom az utána megmutatott "alapot" amiről a munka készült, akkor betudom annak, hogy "jó, biztos ennyit lehetett kihozni belőle".
De, ebben az esetben, nem erről van szó.
Szerintem is több van abban, mint ami a kész munkán látható.

D.Laci

Intarzia, tömör diólap 7mm mélyen juharberakással.