Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

svejk

Átaludtad a telet? Már a kereszt meg az ifjú az aktuális. :)

tfpk6pks3

Közben az egyik fórumos kolléga figyelmeztetett, hogy nem igazán a Jézus születése körüli képek az aktuálisak.
Be kell látnom, hogy abszolút igaza van.
Igaz én pusztán a vallási tartalom miatt gondoltam, de, belátva a fórumtárs igazát.... talán ez aktuálisabb:

Vagy épp ez is:

Meg persze a többi, de tán nem teszem fel mindet... [#wink]

tfpk6pks3

svejk

pv6cdvuc7

Heló Brusz . -nagyon szép  ez a címer! Úgy ragasztottad  rá a felső részeket? Lehet tudni, hogy hogyan csináltad?Hogy festetted 3 színűre? Nagyon Jó!

Rabb Ferenc

Gyors vagy! Alig fél óra alatt két új relief [#guluszem1] Nemhiába a Mester a mester [#eljen]

yngzzfg0z

Köszönöm, nagy tisztelője vagyok a munkásságodnak![#worship]

yngzzfg0z

Köszönöm. Nem festettem, négy különböző faanyagból illesztettem össze, ahogy a mellékelt képeken láthatod. Színezni még nem tudom őket.

Természetes formában rengeteg színű faanyag beszerezhető, csak a kék és a zöld hiányzik, ezért ezeket valahogy mesterségesen szeretném előállítani.

ckeres

Nem ertek hozza, de sztem inkabb stabilizalni kellene, nem ? Lattam mar mindenfele szinu stabilizalt fat...

c2nsu773m

vjanos

Nagyon profi, ez eddig az év hobbycnc munkája nálam :)

niu7vyvp0

Gyönyörű lett a végeredmény!
Nekem annyi kérdésem lenne, hogy milyen szerszámmal vágtad ki a formákat?

3vv2btrhv

3z4pi4rei

Stabilizálni porózus anyagokat lehet, én csontot stabilizáltattam. Onnantól műanyaggá válik az alkatrész!

Egy újabb ovis projekt, már csak 2 pecabotot kell kreálnom.