Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

h45wyjwrn

Rétegelt 3mmm nyír milyen maróval tudom szépen vágni ,feliratot körbe szeretném vágni . Fordulat, sebesség ? Segítséget előre is köszönöm .

niu7vyvp0

Én egyenesélű maróval szoktam, igaz az is picit szőröz de nálam jóval kevésbé mint a normál egy élű spirál maró.
Sebesség nálam 1000 mm/min kb 12000 fordulat. lehet bírná jobban is azt majd ki kell próbálnom :)

h45wyjwrn

thayscj6c

0i8bkxjf4

NA ez komolyabb . [#taps]

Dobj már róla közelit is légyszi meg hogy mivel, mennyi idő, milyen sebesség el készült.

thayscj6c

Egy pár kísérletet feltettem, hogy látható legyen a különböző beállítással milyen lesz a kép. A sebesség 200-300mm/sec volt és más-más léptékkel. Kb. 20 perc alatt kirágta.

niu7vyvp0

0i8bkxjf4

UUu De durván jó az utolsó kép [#taps]
[#worship]

thayscj6c

h45wyjwrn

Köszi a segítséget [#vigyor3]

niu7vyvp0

tfpk6pks3

Egy Barcelona logo. mérete 200x200

Ez pedig 700x220

thayscj6c

MacGyver

Nagyon szép munka,

Nekem nem a marási időkkel van gondom, hanem az utána való csiszolás/lazúrozás/olajozás/szinezéssel. Egyenlőre színtelen vékonylazúrt, gesztenye vékonylazúrt és barnás olajos pácot használtam. Csatolt képen első rétegnek a színtelen vékony lazúr, utána pedig az olajos pác van felkenve, de meg se közelíti azt a minőséget amiket ti csináltok. tudnátok valami tanácsot adni? mit hogy?

Dezső