Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

Könnyedén olvasható a tízparancsolat minden betűje.

000000000

Bocsi! Tényleg nem kötekedés volt. Állítottam a monitoromon és most el tudom olvasni, szemüveggel.
Jó ötlet.[#eljen]
Nálam az első szám hatos. [#rinya]

h45wyjwrn

niu7vyvp0

Jó nektek hogy ilyen sebességgel tudtok dolgozni, az enyémnek a gyorsjáratija 1300, 900-1000-rel szoktam dolgozni vele, nagyobbnál félek hogy lépést téveszt :(
Bár így is elkészül minden rajta csak kicsit lassabban :)

tfpk6pks3

Gratulálok Tamás!
Szép munka!
Az egész felülett meg lett munkálva?

c2nsu773m

Köszönöm mindenkinek!
Nem csak az ovális.

sanyi84

Sajnos a napon és az adott telefon kameráján nem tudok változtatni, élőben nem elmosódott. Ugyan rettenet gyors a kínai telefonom ( számítógépet kiváltja 80% ban) de a képek is rettenetek. Jó csillagállással csinál csak elfogadható képet.
Ennek a telefonnak a legnagyobb érdekessége az alumínium kasznin található élletörés. No ilyen fényes szabályos letörés  igen csak becsületére válna bármelyik profi vagy hobby cnc s gépnyúzónak.

c2nsu773m

ebalint

idr4n47nh

Sziasztok,lenne egy villám kérdésem. Relief készítésénél mekkora marókkal jarjátok végig a munkadarabot ? Nagyolás aztán vékony szerszámmal,vagy több mint 2x mentek át rajta ? Jah és milyen vastag szerszámokkal ?

bznc93pf5

idr4n47nh

Köszi,megnéztem a videót,de ha aprólékosabb a minta akkor 1mm maróval csak nem marhatom végig,szerintem beletörik 1.5mm vastag anyagba,vagy nem ?

somma

Szia nagyszilárd1983 !

Látod-látod, villámkérdés - villám válasz !

Milyen anyagba, milyen jellegű munka, milyen szerszám, milyen gépen ?
Fába, fémbe (milyen fém), kőbe, síkba, körbe, relief...

Szóval kérdezz konkrétabban, valószínűleg kielégítőbb választ fogsz kapni.

Uccu neki szálljon a forgács !

000000000

Mindenek előtt, próba, próba, próba. Marási összefüggéseknek utánanézni. Azután lesz mit kérdezni.