Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Vannak olyan fórumtársaink, akik rendszeresen marnak márványba, gránitba feliratokat V bittel, sok éve. Saját készítésű CNC -vel is.
Előtte meg pantográffal készítették.
Tele van minden temető már, géppel mart kövekkel, táblákkal. Ezért tucat. Olyan mint a meleg víz.

Annyit értesz a tükörgravírozáshoz mint amit leírtál. Ezért nem tartalak méltónak arra, hogy ezt megvitassam veled.
Az általam használt "tiszta" technikát, tudomásom szerint csak én alkalmazom. Mivel ennek a technikának az eredeti kitaláló is áttért lézeres technikára.
Állításoddal ellentétben, hozzáértést, megfelelő technika meglétét, és sok időt igényel. Cserébe jó minőség a végeredmény.

Neked is felajánlom, ahogy már másoknak is ajánlottam pár éve. Gravírozzunk meg mindketten ugyanazt a képet, azonos méretben.
Hasonlítsuk össze élőben, független zsűri előtt. Ha, olyan vagy jobb minőséget készítesz mint én. Akkor elfogadom ha kritizálod a tükröm minőségét.
De így, szimpla vagdalkozás. Szakmaiság nélkül.

c2nsu773m

000000000

y9au2mspr

Gratulálok.Ezeket milyen típusú koax kábellal használod?

h45wyjwrn

Vélemény ?Vörös femyő alap.

Dezső

Nagyon jól sikerült![#taps]
Méretek és munkaidő?

Dezső

Én meg egy ilyent martam kérésre.

h45wyjwrn

Dezső

Köszönöm!
Most már tudom milyen marásidőre számíthatok.

h45wyjwrn

3z4pi4rei

Egyszer én is csináltam, de annyira nem több be a dolog.
Azóta is itthon állnak az előrelátó módon levágatott tükör darabok és a mosófolyadék...

000000000

Egyszer ha erre jársz, megmutatom milyen az én tükröm.

c2nsu773m

Szerintem ez nagyon sok megmunkálási idő!

29cm x 22cm   1óra 10perc