Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

jani300

És dicsekedni , örömködni ? :)
Ne bosszants mert nem fogom eladni ... :)
Különben sem futár képes .
Az ára ? Hát végül is elképzelhető hogy lenne az a pénz ...
Igazából útmérős nóniuszossal még nem is nagyon találkoztam .
De hogy dobbanjon a hobbisták szíve  , a lapos vezeték aljára egyből mehetne a kocsi :)

Virbo

Fene egye meg hogy felénk nincsenek ilyen méhesek...  [#zavart2]

svejk

Örülj neki!

Amióta nem járok oda azóta egész jól tudok mozogni a sufnimban.
A múltkor a nejem már a kézitáskáját is le tudta rakni egy vízszintes helyre. :)

ra8nsmk6w

Azt meg kellett volna rögtön örökiteni!
Ilyen eset nállam is előfordul, de egy hét takaritás előzi meg.

gyula91

Sziasztok!

Új vagyok még itt, nem rég vettem egy kis esztergát. Nem szakmám a dolog, de érdekel :)

Valaki ismeri esetleg a típust?

Virbo

Nagyon figylej oda, a következő a kabátja lesz. Észre se veszed és máris gardrób lett a műhelyedből.... [#nyes]

svejk

jani300

Asztal lezsírozva , nem tudom egyáltalán használták e .
Nem akartam írni de még az utánfutón van , nem tudom még hova tenni .
Van szebb , jobb ,hirdettem is de senki nem meri bevállalni ,pedig csak 350 kiló .
Ez félbeszedve az egyszeri ember számára is majdnem kezelhető .
A méhből egyébként már nem akkora buli vásárolni ,pláne nagyobb darabot . Az csak hab a tortán hogy lehet be sem engednének !
Ezek után azért is megtartom ,pedig nem bagóért hoztam :)

designr

Szia.
Konkrétan ezt a tipust nem ismerem,de nem is biztos hogy be kell azonositanod hogy használd.
Ha ilyen állapotban hozzád jutott és érdekel, van kis szabadidőd műszaki érzék stb akkor hajrá..

Alapos tisztitás ,rozsdamentesités..állapotfelmérés..csapágyak állapota milyen..zsirzás..stb.Lesz vele munka.
Kelleni fog egy hálózatodnak megfelelő kisteljesitményű motor..azzal próba..
Ha használható..szépen fut..nincs szétkopva a siklócsapágy és meg szeretnéd tartani akkor egy késtartó..tokmány..esetleg cserekerkek még,pár kés kezdésnek.
Ha eladásra megy akkor suvick..és talán 25-35 ezer ft-ot megadnak érte.
Itt a fórumon(vagy az indexesen) ha konkrétan udvariasan kérdezel biztosan kapsz választ..

gyula91

Szia!

Köszönöm a válaszod! Igazából egy dolog miatt érdekelt a típus :)
Hátha típus alapján találok róla eredeti képet, hogyan is nézett ki, mit kéne pótolni, mi nem eredeti :)

Érzésre a főorsó csapágyai jók, motor már van, tokmány is, kések és egy mérőóra úton :)

jani300

[#t145p5015#]

Üdv ! Koordináta asztal .
Még mindig az utánfutón :(
Ha valakit érdekel  40 ért eladom .

6rk75uezn

Valaki cáfoljon vagy erősitsen meg abban hogy van E400-as szögletes főorsóházzal.
Köszönöm.

jani300

bundyland

Szerintem nincs, az már EU-400.

Torro60

Az én gépem E400C az adat tábla szerint és szögletes.