Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

ii5d35wcx

Ok!Sajnos nekem nem oldotta rendesen , pedig azzal is próbáltam.Már azt hittem hogy száraz , de még mindig volt elbújva trutyi. Reméljük a tied nem ennyire elhagyagolt , mint az enyém volt.Sok sikert! Üdv: Sándor

RogerCo

Igen néztem a képeidet az index fórumon.
Nem, az enyém mondhatni egyáltalán nem tagolt.
Az elejében a nyílás alatt merevítések nélkül van a tartály, és egy alagút vezet a szivattyúhoz.
De már most is szépen átjárható.
Majd még folytatom. Mert most úgy kellett a szintezéssel trükköznöm :D

Vetesi75

Ipari porszívó szívóoldalát szoktuk csatlakoztatni a 200L-es hordó egyik (célszerűen kisebbik)csonkjára, a másikra pedig a porszívó csövét. Mindenféle trutyi kiszedhető vele és a matéria egyenest abba a  gyűjtő edénybe fog kerülni, amiben elszállítják majd veszélyes hulladékként.

Vetesi75

Ezzel a megoldással, ha véletlen "baleset" történik, akkor a műhely padlójáról is szinte maradék nélkül felszedhető a cuccos...

svejk

Nem sürgős, csak emlékeztető. :) [#t145p4888#]

ii5d35wcx

Rendben! Nem felejtettem el, csak ma dolgoztam a nagy gépen és lefényképeztem a csövet.Még nem néztem utána, hogy milyen tipusú, de nagyon spéci hajlékony.

svejk

Egyre érdekesebb, nekem nem segített a gugli.

ii5d35wcx

Szerintem én , Vácon vettem, de itt van pl egy webáruház.

cristalmax tömlő

ii5d35wcx

svejk

Kár, hogy nem írják az anyagminőséget, a Tiéd a nevéből ítélve ugye polyurethan azért bírja az emulziót.

ii5d35wcx

Még pálinkafőzőhöz is tökéletes. Ha a házi rettenetest bírja akkor az emulzió felüdülés.[#nevetes1]
Cristalmax A

gorbi

A trisó biztos kiviszi, legalábbis én igy tanultam a suliba,de az már régen volt...

gorbi

Ja és rendszeresen cserélni kell az emulziót, nem szabad hagyni beleöregedni...

svejk

No látod ott írják, hogy PVC.
ilyet kapni minden mezőgazdasági áruházban és minusz időn belül bekeményedik, tapasztalat.

De most jobban megnéztem a képedet, nem PUR az sem hanem "pure" talán quality

Nem értem hogy bírja a tiéd.[#nemtudom]

ii5d35wcx

Nem tudom,de bírja.Most mikor fényképeztem teljesen rugalmas volt.2017.12.17-én lett felszerelve. Azóta bizony dolgoztam vele. Nem hivatásszerűen , csak hobbyzva.A marógépen is ez van .Ott is hajlékony.Bár azt kevesebbet használom. De ,ha évenként cserélni kellene , akkor is 190 Ft/m. Az összes gépemre kell 4 m.Összesen : 800 Ft.