Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

7cim5mm0

Köszönöm, szükség lesz rá. :)

jani300

Mi a hiba ezen a gyalus videón?

jani300

Szerintem itt is ...
Most lehet késő van és velem van baj [#conf]

sufnituning

Talán az, hogy visszamenetben nem bukik a kés??

jani300

Szerintem fordítva forog a motorja

hostya

ii5d35wcx

Igazad van! az enyém előre forog. A tojásgörbe szerint is így kell forogni.Rosszul kötötték be a motort. látszik , hogy hátrafelé menetben egynletesebb a mozgása mint előre.

Vetesi75

ja.ja   Fordított a forgásirány. A forgácsolóütemnek lassabban kéne mennie mint a visszamenetnek.

Vetesi75

Egyszer bukik és azután két-három ütem után egyszer-csak vissza? Akkor inkább legyen fix!

Csuhás

Tényleg ennyire meghaladja az emberek képességeit az a nyavalyás link beszúrás lehetőség? Kimásolandó zagyva link helyett lehet értelmes nevű kattintható link!

Csuhás

Ugyanez normálisan:
"Sziasztok. Akarok venni egy 2 tengelyes útmérőt 1000-es parda. Milyet érdemes venni? Kinai esetleg aliexpressről? Tapasztaltok? Van valakinek erről tapasztalata? Megbízhatóság?

DRO "

js44ksuki

Elnézést kérek, hogy ennyire nem vagyok profi ;)

s7manbs8

Meg lehet ezt másképp is oldani.

Csk intelligensebb feldolgozó script kellene, ugyanis, ha valaki beír egy linket a szövegébe, azt át is lehet alakítani URL-lé nagyon egyszerűen egy parancs az egész és akkor nem lenne ilyen csúnya ... ha már a kedves felhasználó még nem ismeri a dolgot, vagy akár figyelmezteni is lehet, hogy URL van a szövegben és nem engedni posztolni addig, ímg nem normálisan tezsi bele, ennyi a történet, csak szegény MoparMan-nek mindig munkát adunk így. :)

svejk

Valami front van ma? :)

Nem Te vagy az első aki zabos ma. :(