Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

jani300

7cim5mm0

Igen, de nagyon sok munka lesz vele.
Alapvetően ameddig ki nem tették az esőre jó állapotban volt. :(

jani300

Gyűjtöd a magyar szerszámgépeket ,emlékszem .
Jó érzés hogy nem méhben végezte .
Sokan vagyunk , más szemlélettel , értékítélettel .
Még az estém is szebb lett .
Elszomorított volna ha felbukkan eladóként a "T" nútos és a vertikálfej a gépről .

7cim5mm0

Jól emlékszel.
Érdekessége a gépnek, hogy orosz exportra készült, csak itthon maradt. A géptábla cirill betűs.

ecp4rs0md

Igen,első ránézésre mondom Strigon meglàttam az adattáblát mondom mi ez? Közben rájöttem export de ott ragadt,tök jó, érdekes.Nagyon örülök,hogy tényleg jó kezekbe került sajnáltam volna. Majd kérhetünk képeket?

6rk75uezn

Nekem is szebb lett az estém,illetve a reggelem.
Utálom mikor ütnek vágnak egy gépet,tönkreteszik nem foglalkoznak vele csak hajtsák még meg nem áll.
Marha sok igénytelen barom van,és jól esik nekem is mikor egy ilyen gép nem egy gépkereskedőnél végzi hanem gondos kezek birtokába.
Ha nem titok ird meg légyszives hogy mennyiért sikerült hozzájutni.
Köszi.[#eljen]

7cim5mm0

7cim5mm0

ecp4rs0md

Ez még a gyári állapot, nagy szerelgetési nyomokat nem látni.

7cim5mm0

Valóban. (A gyári jéggel. :))

ecp4rs0md

Én is mikor belenéztem az E400-asom váltójába, öröm volt látni azt a sok sértetlen csavart és gyönyörű fogaskereket, bár tudtam,hogy nem sokat használták mert a munkahelyemen volt és nap mint nap láttam letakarva éveken át, de mégis örültem. Apró képek árulják el a gép állapotát több E400-at láttam de a két első dolog amit megnézek, a keresztszán állító ék csvarfeje mennyire van mélyen, vagy mennyire van szétverve a főorsócsapágy állító na ezek tudnak árulkodni.

6rk75uezn

Köszi.
Sok sikert a rendbetételéhez! ;)

sufnituning

Egy kis bemutató, a műszerész fúrószárakat így kell megköszörülni.

TROMF22

Én úgy látom, hogy nem a szárát köszörüli. [#wink]

sufnituning