Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

jani300

Hígítsad meg híg hidraulika olajjal szerintem úgy jobb :)
Akkor nem kell lecserélni :)
Volt itt írva olyan hogy a gyár gázolajat is ajánlott hígításra .
Neked merem írni ,másnak nem merek tanácsot adni :)
Feltételezem felül tudod bírálni ha butaságot írtam :)
[#integet2]

Csuhás

A lakásban működött, de azóta alig használtuk mert a vettem egy ruhaszárító gépet, és ezzel kiesett a fő pára forrás, a műhelybe pedig azóta nem volt ilyen hőmérsékleti anomália.
Az eszterga késszánon lett egy kis ronggyal ledörzsölhető vakrozsda, de nem tudom mi okozta. Azóta használok két takaró rongyot.

Létezik egyébként ilyen átmeneti rozsda védelemre alkalmas spray?

remrendes

Szerintem barmilyen olajpermet jo lehet, akar festekszorobol.

nagysam

Én a CRC 3-36 spray-t használok vagy 20éve.
Nem lesz idővel ragacsos, nagyon vékony filmet alkot, és manapság már nem is büdös.

Csuhás

Köszi, ezt ki fogom próbálni!

jani300

https://www.youtube.com/watch?v=UQDub-6FXdI

Egy gyalus sorozat , nekem teszik .
Nem is néztem még végig .
Késtartó cserebetéteket készít .

PSoft

Azannyaaa!

Tud ez a csávó![#wow1]

iv43r83d

És a törött fúrót ki szedte?

PSoft

Szerintem ki.

14:00-nál, rakja a hat csavart.[#vigyor]

sufnituning

Már az első furatnál mondtam magamban: ez az előtolás egy kicsit gyorsnak tűnik, a második furatnál mondom: ez bele fogja törni, a harmadiknál: na sikerült is![#eljen]

znyolczas

Urak volt már valakinek dolga FUS 22-es marógéppel?lehet tudni róla valamit?

ecp4rs0md

Venni akarod vagy javítani?

znyolczas

Ajánlottak egy honvédségi gépet......és mivel nincs róla semmi ismeretem ezért nem merem megvenni csak úgy.

Csuhás

Sokkal jobb gép lehet mint az összes új kínai mondjuk két millióig bezárólag.

znyolczas

Csak kicsit sokallom az árát...900+fa (minden tartozékával....2 szekrény kb 40 befogóval meg szerszámokkal satuval stb...)