Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

vadember

Így igaz,  "Az a kis kar a kézi olajozó. Megnyomva van kenése az asztalnak."

heq5

Lásd: gépkönyv 46. oldal közepétől...

e0hbmgnkf

Kedves Fórumtársak,

E2N-hez keresnék a karokhoz feliratozott táblákat, vagy egy jó képet, amiről ki tudom szerkeszteni gépen és matricaként kinyomtatva felragasztani.

A többi adattábla tökéletesen jól látható, csak a karoknál lévő ívesek koptak le de teljesen.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sanci

Csuhás

e0hbmgnkf

Nagyon köszönöm, de nekem a karoknál lévőek íves táblák. Olyat keresnék.

Csuhás

Oda elég egy piros meg egy fekete pötty esetleg kiegészítve az A és B szöveggel, a másik karhoz pedig egy jobbra forgó nyíl, és egy balra forgó nyíl a két szélére és egy 0 középre. Az enyémen ilyen van, ha gondolod lefotózom holnap neked: e2n

e0hbmgnkf

Előre is köszönöm, jó a kép és várom. A télen teljesen fel szeretném javítani a feliratokat, mert megérdemli a masina.

kisssandor

Tőlem vetted anno ezt a gépet, nekem úgy tűnt, hogy az a hatszögletű fedél vmi barkács megoldás. Vizes záródugó lehetett. Nem én követtem el.

Csuhás

Készülgetnek a késtartó betétjeim:

svager

[#wow2] [#finom] Mennyi idő egynek az elkészítése?

Csuhás

Sajnos fogalmam sincs róla, nyár óta időnként foglalkozom vele, egy egy műveletet megcsinálok, azután megint mással kell dolgoznom.

svager

De legalább elkészült.
Nekem csak 4db.van,évek óta tervezem ,hogy készítek de még csak az anyag darabolásig jutottam.[#szomoru1]

dig2r7b0g

Tisztelt Fórumtársak!

3G71 típusú, orosz gyártmányú síkköszörűvel kapcsolatban van valamelyikőtöknek tapasztalata? Előnye, hibái, kezelhetősége, stb. Szívesen vennék bármilyen infót, esetleg ha jobb típust tud ajánlani valaki - ebben a méretben- az is nagy segítség lenne!Köszönöm!

6rk75uezn

De szépen sorakoznak,méretük?

Csuhás

Az előző tartóval való kompatibilitás miatt 85*85 az alaptest mérete. A többi ezzel arányos. E2N gépre szánom.