Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

ap8a3u4un

Igazad van, erre gondoltam én is. Tegnap rákérdeztem, hogy nincs-e vkinek Bp-en ilyen léptető vezérlője. jó lett volna kipróbálni az én leválasztókártyámat és motorvezérlőimet egy működő rendszerben.

w0hgtwf3w

Bocs a Bp-i kérdésedről lemaradtam

svejk

Akadjál már le rólam!!
Ne próbáld személyeskedéssel eltakarni tévedésed!

Inkább meg kellene köszönnöd, hogy világosságot gyújtottak a fejedben és nem terjeszted a téves gondolatodat itt a fórumon.
De erre még neked áll feljebb...

Uff..

w987wzmm

Szia, Svejk!

Hogy tudtad megcsinálni, hogy a linken adott sorra ugrott a fórum szövegében?

000000000

El vagy te tévedve nagyon! Ki kezdte? Már azt is elfelejtetted?
A másik topikban is ki skizofrénezett?

Valahogy, már megint nem igaz az elektronikás előadásomról szóló meséd. Nem zavar, cseppet sem?
Fordulj kicsit magadba.

w987wzmm

w987wzmm

svejk

Psoft-tól lestem én is el, csak pár hete ismerem a receptet. De tök jó!

ANTAL GÁBOR

Kipróbáltam a szisztémát és a tapasztalatokról írtam egy magánlevelet.  Nézd már meg mert nálam nem pont az jött ki mint amit leírtál

Sz.József

Szia Gábor!
Itt válaszolok okulásul...
Igazad van (!) [#worship]
Fordítva írtam...
Az 1-2-höz való párosításoknál azt kell megkeresni, amikor nem fogja a tengelyt...
A polaritás cserét továbbra sem szabad elfelejteni.
Köszönöm a kiigazítást...
Remélem mások is olvassák.
Mondhatná valaki..., minek iszik ha nem bírja.., de neeeeeem.  [#nevetes1]

ap8a3u4un

Ha az 1-2 tekercs párját keresem, akkor nekem ez a tapasztalatom: 3-4-el nem fogja a tengelyt, de viszont 5-6 és 7-8-al igen.

Zárójelben kérdezném:  
"Ha egyik esetben sem fogja le a tengelyt, akkor a 3-4-et félre tesszük, az 1-2-nek nem ő a párja. "

Nem fordítva van? Nekem úgy tűnik ha nem fogja meg akkor az lesz a párja, mert a többi variációnál(tekercspároknál) megfogja a tengelyt.

ap8a3u4un

Csak egy perccel maradtam le... :)

Sz.József

Igen Gábor már figyelmeztetett...

Sz.József

Csak, hogy mi is okuljunk...
Végül is a motorod jó volt összedrótozva e szerint?
Vagy a "pukkanást" valami más okozta...