Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Bipoláris motor vezérlés

Indította rty42, 2024 május 27, 11:05

Előző téma - Következő téma

vjanos

Nem zárkózom el tőle :)
De azért egy doksit megnéznék, hogy mi is ez valójában... :D

Mi lehet vajon ennek az ára?

vjanos

Ha kéznél van, küldd át légyszi.
Köszönöm!

frkdv6dyr

Ha van valakinek eredeti profi 2b leválasztója az tényleg érdekelne.

Devecz Miklós

frkdv6dyr

Fogalmam sincs [#nemtudom] de postával nekem megér egy pár ezret. Ahogy néztem kb 2-3000-ből meg vannak a cuccok hozzá. Sok minden van is nekem, panelt is tudok csinálni akár kétoldalast 0603-as SMD-ig, szóval nem tudom mit ajánljak így elsőre ami reális és nem is sértő.

Devecz Miklós

Visszapattant, felrakom a könyvtáramba,

frkdv6dyr

Küld el nekem is kérlek. Nem akarom zaklatni Magit ha nem muszáj.

Devecz Miklós

Most töltöm fel, ott elérhető lesz pár perc mulva.

frkdv6dyr

Utána már láttam a beírást. Köszi.

frkdv6dyr

Nézegetve a feltöltött anyagot egyre jobban nem értem miért hagyta abba.

Devecz Miklós

vjanos

000000000

Sziasztok

Profi 2ME, Profi 2A, Profi 2M   keresek leírást ha valaki tudna segíteni hálás lennék
most vásároltam őket nincs semmi fele leírásom róluk fogalmam sincs hogy kell bekötni
előre is köszönöm

000000000

Keressed Magi Istvánt az egykori volt fórumgazdát.
Anno Ő épített ezeket a paneleket.