Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

Igen köszi gondoltam, de így azért jobb helyesbítve nehogy valaki rosszat jegyezzen meg.
Érdekesek ezek a nyelvi eltérések, simán megállapíthatná abból is a kiértékelő program, hogy két adat szerepel az M333 után.  
Delphiben (pascal) bármennyi paraméter átadható így, sorszámával lehet rá hivatkozni, hogy hányadik az exe után. :)

000000000

Szia!
Á ezt csak olyan szemléltetésnek raktam fel!
Mach3 már win7re sem biznám rá hogy biztos legyem benne! A mach3 meg ált az xp szintjén a meg bizhatosági tényezöivel! :)  
Lasan mindenkinek rá kell szokni az usb vagy lan komunikácios mozgás vezérlökre!

jv7pu3a5p

Hány néven vagy regisztrálva.  
metabo = mambo = mambablack
Jól gondolom? :)

svejk

Nem nehéz ráismerni. :))

Farkas Ádám

Látom halad a téma :)

Még egy kérdés.. nekem olyan a Mach3-am ahogy az édesanyja megszülte, eddig nem érdekelt magyar csicsa képernyő
Hol lehet képernyőket letölteni
Vagy inkább kezdjek hozzá magam szerkesztemi?
Egy olyan képernyőre volna szükségem amin az A, B, C tengelyeket is látom főképernyőn, és hozzá tudok-e rendelni JOG billentyűt?

xfg6v697j

Kipróbáltad a G52-t?
Egy hasonló M kódot te is tudnál használni.
Egyetlen utasítással meglenne az korrekció,és a főorsó ki/be kapcsolása is.

Ment mail.

000000000

Ezek csak pc nevek!
Amelyiken vagyok vagy járok az kerül be a loginom.....

000000000

van még egy pár pedig....

Révész Richárd

Egyszerűbb ha csinálsz magadnak.
Olyanra szabod amilyenre akarod.

000000000

Nekem ugyanezt írta ki w7 alatt a 2.63-as verzió amit az artsoft-ról töltöttem le.A mostani hibátlanul felment.A drivertest simán autómatikusan lefutott,kilenlégesek nélkül.

Farkas Ádám

Hétvégén tudok csak próbálni.. hétköznap későn érek haza. nem fűtöm be a kazánokat :)

000000000

Már volt róla szó,de elfelejtettem.Miért nem engedi  mach a maximálisra beállított tengely mozgásokat.A kurzor vezérlőgombok megnyomásakor is csak kb 10% amit enged.Hiába nyomom a shift gombot a beállított 900 mm/min csak 93.3 -al megy.Minden tengelyen
Mit cseszhettem el?

xfg6v697j

A TAB megnyomására megjelenő képernyőn lehet állítani a sima nyil billentyűkhöz tartozó százalékot.

000000000

Nem csak a kurzor billentyű sebessége nem változik shift benyomásakor,hanem a gkódban szereplő előtolást sem engedi.Leszabályozza kb 15%-ra.(magi féle képernyő van fent.Ott látszik ,hogy megnyomom a shiftet,de kb csak 20%-ra megy fel a rapid járat.

xfg6v697j

Cseréld ki az Xml filet.
Vagy hívd be az 1024.set-et,hogy ott jó e.