Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

Találkozott-e már valaki a következő hibával?
Relief marásnál véletlenül lestoppoltam a Mach3-at. Simán megállt. Újra indításnál viszont a mozgás következő 10mm-énél nem veszi figyelembe a Z elmozdulást. És vizszintesen halad tovább selejtet gyártva.
Ennek mi lehet az oka?

000000000

A munka felfüggesztésére a Feed Hold-ot használd!

A Stop előtt is!
A Stop lenyomása után csak előröl kezdheted a megmunkálást, ebben az esetben nem maradhat elegy Rewind sem...

asszem:-)

t334wehtf

Ismerős probléma, piszok idegesítő.

Viszont vész-stoppal tök jól meg lehet állítani a programot, majd folytatni.

svejk

Ezen bosszankodtam pár éve...STOP-nál lassító rámpa sincs, kár volt a képernyőre rakni ezt a gombot.

2dbfy8y

Mi lehet az oka, hogy mach3 újratelepítés után kiír egy ilyen hibaüzenetet és nem indúl el: OPENGL32dll nem található
Lehet valami Windows okozta gond? Most telepítettem azt is újra!

Béni

Videokártya rendesen legyen feltelepítve és konfigurálva! Akkor megszűnik a hiba.  
(DirectX is, természetesen.)

2dbfy8y

Directx? honnan? vagy milyen?

2dbfy8y

Tököm kivan! Ez a Windows nem engedi ezt telepíteni!

000000000

Az opengl32.dll azt hiszem windows rendszerfájl, ha nincs meg az rendszer, registry hiba vagy vírus (gyakori célpont). Próbálkozz vírusellenőrzéssel, registry javítással, kártya driver újratelepítéssel, vagy rendszervisszaállítással, esetleg oprendszerjavítással.

2dbfy8y

Elfutott a dühh![#csodalk]
Megpróbálok egy Másik Windows-t, talán ezzel jó lesz! Ez egy mini xp nevü volt, csak szerintem nagyon lebutították!

2dbfy8y

Szia!
Ez eszterga képernyőn is működik?
Hol találom pontosan?

2dbfy8y

Valaki nem tudna nekem egy olyan windowst adni, küldeni emailben amihez nem kell neten regisztrálni, és megy már vele régóta a Mach!? Netről töltöttem le de sajna ez is reges, pedig ezzel már elindulna a Mach! Sajna már minden telepítő cd-m megadta magát! Az email címem: pablo83@citromail.hu
Előre is köszönöm! [#worship]

Béni

2dbfy8y

Köszönöm, írok mihelyst megvagyok!
Most értem csak gép elé!