Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Miki2

Ezen a válaszon azért látszik, hogy korán keltél.

Miki2

Nérd át a kézikönyvben a G68 G69 utasítás leírását.

Miki2

Meg kell még a forgatás középpontja (A B)

000000000

Igen, de csak akkor kell megadni ha nem a nullpont körül akarsz elforgatni!

000000000

Szia Miki!  
Igazad van.De, ha, csak korán keltem volna? De, nem akkor keltem, hanem akkor estem ki a műhely ajtón, és jöttem be:((  
20-21 óra meló után. Már, zsibbadtam a fáradtságtól.
Gyorsan akartam megoldást adni. Ez is az.  
Ne azt nézd, hanem, a szándékot:))

Sanyi Bá

Köszönöm mindenkinek a segítséget, a G68 G69 utasítás felett átsiklottam, mentségemre legyen mondva a G koddal most kezdtem komolyabban foglalkozni mert eddig nem G kodos gépen dolgoztam.Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumozónak.

KoLa

Jó ez az eszmecsere! tanultam belőle sokat!bár még nem volt rá szükségem de, elmentem ezt a koordináta rendszer elforgatást! mert, eddig nem nagyon ismertem!

hyuekyh7a

DRO is létezik ehez azt hiszem 118 az Oem kódja.
Betöltés előtt beírod a kívánt szöget és elforgatva tölti be és az X-Y dro piros színre vált.

KoLa

Egyre jobb![#eljen]
Annó' kaptál tőlem egy CD-t?

hyuekyh7a

Igen meg is köszöntem már!
De még egyszer köszi![#eljen]

s7manbs8

Danibá, nem jól csinálod, én pont fordítva szoktam, 20-21 órát alszok és lazulok, a maradékban pedig eszek és iszok. :)

000000000

Ja, igen! Élni tudni kell[#eljen][#wave]
De, tanulékony vagyok[#nevetes1]

lari

Meg tudná valaki mondani azt, hogy az előtolási sebességet (amit a tengelymozgató nyilak működtetnek)hol lehet beállítani?
Az a problémám, hogy alapértelmezésben, ha elindítok kézzel egy tengelyt, gyorsjáratban indul el. Ha a feed rate-nél kisebbre veszem a beállítást, nem változik semmi.. G-kódból viszont működik rendesen...

D.Laci

nyomd meg a tabulátort.
jobb oldalt elöjön egy menü, ott a 100% ved lejebb.

000000000

A nyilakkal, a G0 –át használja, az, az amit a motor tuningba, tengelyenként beállítasz.