Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

VViktor

Ne másod be a teljes nc kódot hanem csatold mert így nem tudom használni.Fálj csatolást használj  kérlek.

000000000

Nem jelenik meg az email címed,ide nem tudok csatolni.

VViktor

000000000

VViktor

Nálam csodásan megy,nincs semmi gond a kóddal.

000000000

Melyik machot használod?

VViktor

Version R3.043.022 Ezzel nem volt soha gondom.

000000000

Írok neked levelet.
Küld el a Mach könyvtárból a Mach3Mill.xml és ezt a  G kódot aminél ezt a hülyeséget csinálja.
így bemásolva a saját könyvtáramba ugyanazokkal a beállításokkal lesz a Mach mint neked.
Talán így megtalálom a problémát.

000000000

Érdekes eddig az eredmény , de a hibát még nem találtam meg.
Az általam használt Mach3Mill.xml-el tökéletes fut a program , de amint betöltöm az általad küldött xml file-t azonnal ugyanaz a hibajelenség.
Úgy tudom hogy valami varázslót használsz a mach beállítására és lehetséges hogy az cseszet szét valamit ebben a file-ban.

000000000

Csak a tengely beállítására használtam,mást nem.De az az eredeti képernyőről van leszedve.

000000000

Így állítsad be a config menüben a ToolPath alatt.
http://cnctar.hobbycnc.hu/P%e1l/CNC/Mach3/Mach.JPG" border=0>
Ez a Lines from last to Current zavarja meg a dolgokat, pontosabban csak a megjelenítést.
ettől függetlenül tökéletesen kellene dolgozni a masinának.
És mivel 200 sort olvastatsz előre ezért mutatja ezt ahol dolgozik és a 200 sorral előre következő pontot összekötő fehér vonallal .

000000000

Köszi,most próbáltam így lehet,hogy jó lesz,csak pontokban rajzol,de követi a vonalakat,íveket is.

y32xvkj9j

Siasztok!
A Mach3 "Write" dialógban lehet ékezetes betűket
írni? Mert én nem tudok!
Köszi!

uzahitefr

Sziasztok ! Kérdésem lenne. Van e mód rá , hogy a marógépem  x és a tengely és a maró orsó forgását szinkronba hozzam? A maró orsót frekiváltóval van hajtatva.

000000000