Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

kr97pwss2

Kimenetek TTL kapukkal vannak meghajtva, így garantált a szép jelelak és az 5V-os kimenő jel. Többek között kínai vezérlővel TB6560-as végfokkal is teszteltem, nem volt gondja a jelekkel. Csodálkoztam is rajta, mert opto kapukon megy a step jel, és nem gyors opto volt benne.

svejk

Szólj ha lesz elérhető példány.

besirkyjh

Szia  

Látom közben elkezdödött a kivesézés .
4 tengelytöl kevesebbet terveztek ? Vagy nincs akkora diferencia hogy érdemes lenne vele foglalkozni ( 1 - 2 tengelyre gondolok .)
Gratulálok a munkádhoz .
Engem is érdekelne ha elérhetö lesz !

000000000

Nekem is hasonló a problémám megvettem PCMCIA kártyát de jó lenne usb-én keresztül vezérelni.Ha lesz eladó (akár a probapanel is lehet)elsőnek jelentkezem vevőnek.

kr97pwss2

Szerintem nincs értelme 4 tengelynél kevesebbet csinálni, mer úgy is csak szoftveresen lenne letiltva, a hardware ugyanaz lenne.

kr97pwss2

Keresek valakit, akinek lenne kedve és ideje tesztelni az USB-s vezérlőt.  A többit magánba..

000000000

Én, szívesen tesztelném.

Többféle körülmény is van.

000000000

Egyetértek min a 4 tengely legyen.

besirkyjh

Szia  

Igy utolag át gondolva nincs értelme de én szivesen használnék Mach3 független USB meghajtot is .

A teszteléshez nagy kedvenm lenne de idöhiányában át adom másnak ezt a feladtot:(

Motoros

Szia Balázs! Engem is érdekel, és szivesen tesztelnék egy példányt.

svejk

Tudtommal 1 példány van, de a találkozóig ha összebeszéltek és nem ültök rajta, akkor akár 3-4 ember is ki tudja próbálni.  
Kíváncsian várom a teszteredményeket, idő hiányban én sajnos visszautasítottam a lehetőséget.

hyuekyh7a

Azt mondja meg nekem valaki, hogy a G31-es kódra elindul a felület keresése és mikor érzékeli a felületet, és meg kellene álljon, akkor csiga lassulással áll meg, már rég belenyomta az érzékelőt az asztalba, nem pedig azonnal.
Pedig már a Z tengely gyorsulását 2000-e állítottam de semmi változás.
Program hiba lehet, vagy alaplap, de a led azonnal jelez csak lassulva áll meg?

Motoros

Biztos hogy nem program hiba mert nekem működött valamikor.Hogy ne nyomódjon be az anyagba...mert mindíg marad valami utómozgás... ezért a kapcsolás pillanata után még kell lennie egy kis rugalmassága kb 1-2 mm hosszban a tapintónak. De ez gondolom megvan.

svejk

Szerintem ilyenkor kell újraindítani nem csak a MACH-ot hanem a PC-t is, sajnos...
Néha nekem a billentyűzetre reagál lustán.
Persze ezen a gépen kismillió dolog van.

VViktor

A lassuló mozgást,tehát hogy még tovább fut a motor,azt tudd be a lefutási idejének.